Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντορέττα Παπαδημητρίου μαγιό: Ξεγνοιασιά στο κύμα της θάλασσας
LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου μαγιό: Ξεγνοιασιά στο κύμα της θάλασσας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού και ποζάρει με μπικίνι στο κύμα της θάλασσας.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με μια ανάρτησή της στο Instagram έδειξε για ακόμη μια φορά το καλλίγραμμο σώμα της. Είναι μια από τις γυναίκες με τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό αποδεικνύεται από κάθε της ανάρτηση. Αγαπά τη γυμναστική και κρατά μια ισορροπημένη διατροφή ώστε να παραμένει σε φόρμα. Η ηθοποιός έκανε αυτή τη φορά μια δημοσίευση στην οποία βρίσκεται στο κύμα της θάλασσας και απολαμβάνει αφενός τα αναζωογονητικά κρυστάλλινα νερά, αφετέρου τον ζεστό ήλιο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στη θάλασσα φορώντας το ψάθινο καπέλο της ενώ το κάδρο της φωτογραφίας είναι ο ορισμός του καλοκαιριού.

Βρίσκεται στην Αίγινα, όπου παίρνει μερικές ανάσες δροσιάς από το πρόγραμμα της καθημερινότητας και ποζάρει σαν μοντέλο. Όσο για το μαγιό που επέλεξε, πρόκειται για ένα μπικίνι με ξεχωριστό pattern σε κίτρινη και μαύρη απόχρωση, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο. Κολακεύει το σώμα ενώ αναδεικνύει το καλογυμνασμένο της σώμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις