Iron Maiden – Ελεύθερη Ώρα: «Αν αυτό δεν είναι σατανισμός, τότε τι είναι;»

ΕΛΛΑΔΑ

Iron Maiden – Ελεύθερη Ώρα: «Αν αυτό δεν είναι σατανισμός, τότε τι είναι;»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Iron Maiden - Ελεύθερη Ώρα: «Το λένε τα γεγονότα»

22.07.2022 | 21:18

Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» επανέρχεται μετά το σάλο με το πρωτοσέλιδό της ότι οι Iron Maiden ευθύνονται για την… πυρκαγιά στην Πεντέλη. Ως γνωστόν η εφημερίδα συσχέτιζε τις συναυλίες του συγκροτήματος το 2018 και την φετινή με τις πυρκαγιές σε Μάτι και Πεντέλη. Όπως έγραφε ο ευφάνταστος συντάκτης, στις 20 Ιουλίου 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στη Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Τώρα, το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά είχαμε τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη. Το θέμα θα προκαλούσε απλώς γέλωτα, αν δεν είχαμε τις τραγικές επιπτώσεις των πυρκαγιών στο Μάτι με ανθρώπινα θύματα και τις τεράστιες καμένες εκτάσεις.

Φυσικά, τα σχόλια στα social media ήταν καταιγιστικά για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η οποία βρήκε… ευκαιρία να συνεχίσει την ανέξοδη διαφήμιση επαναλαμβάνοντας τις παραληρηματικές ασυναρτησίες της.

«Το λένε τα γεγονότα»

Η εφημερίδα επανερχόμενη δημοσίευσε στο σημερινό πρωτοσέλιδο μία φωτογραφία του θρυλικού συγκροτήματος από το Purgatory, σχολιάζοντας: «Αν δεν είναι αυτό σατανισμός, τότε τί είναι;. Θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι στην μύηση, στο κακό και στο σκότος». Στο «ρεπορτάζ» επιμένει πως στη συναυλία των Iron Maiden στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, ακούστηκαν σατανιστικά συνθήματα.

«Δεν τους λες και χριστιανικούς. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ερμηνεία. Εμείς διαβάζουμε απλώς κάποιους από τους στίχους και τους παραθέτουμε» αναφέρει η Ελεύθερη Ώρα και συμπληρώνει: «Διότι, είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς».

Σπεύδει πάντως να… ξεκαθαρίσει ότι «θα ήταν λάθος να χαριστεί η ροκ μουσική με την οποία πολλοί μεγάλωσαν, στους κάθε λογής επικίνδυνους, που χρησιμοποιούν την αγάπη των νέων για τη μουσική, για να περάσουν τα πολύ σκοτεινά τους μηνύματα».

https://twitter.com/ms666__/status/1550040808837054465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1550040808837054465%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Falphafreepress.gr%2F2022%2F07%2F21%2Fellada%2Firon-maiden-fotia-xamos-sto-twitter-me-protoselido%2F

Ετικέτες
Exit mobile version