Μαρία Αναστασοπούλου ANT1: Ο… πρώτος αποχαιρετισμός στο ΣΚΑΪ

LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου ANT1: Ο… πρώτος αποχαιρετισμός στο ΣΚΑΪ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρία Αναστασοπούλου ANT1: Όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου την επόμενη σεζόν

21.07.2022 | 09:24

Προτελευταία εκπομπή για την Μαρία Αναστασοπούλου είναι σήμερα στο ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια είπε ένα πρώτο «αντίο», καθώς όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου την επόμενη σεζόν. Αν και όλοι περίμεναν πως αύριο η Μαρία Αναστασοπούλου θα αποχαιρετούσε on air συνεργάτες και τηλεθεατές, ωστόσο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης που ήταν σήμερα καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής της έδωσε πάσα για να ξεκινήσει έναν πρώτο αποχαιρετισμό.

Ο Δημήτρης Τάκης είπε «απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη». Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε ευγενικά και χωρίς να πει πολλά «μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε».

Τι είχε πει ο Οικονόμου

Πρόσφατα η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Δημήτρη Οικονόμου και ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα. «Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δεν μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν. «Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελεύθεροι οι 42 Έλληνες που εμποδίστηκαν στο αεροδρόμιο του Καΐρου από το να συμμετάσχουν στο March to Gaza 21.07.2022 | 09:24
Απίστευτο περιστατικό έξω από το δημαρχείο Ραφήνας - Πρώην δήμαρχος επιτέθηκε με κλωτσιές στον Ευάγγελο Μπουρνού 21.07.2022 | 09:24
Χάος στην Ινδία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε ξενώνα γιατρών, καμία ελπίδα για επιζώντες 21.07.2022 | 09:24
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 21.07.2022 | 09:24
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 21.07.2022 | 09:24
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 21.07.2022 | 09:24
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 21.07.2022 | 09:24
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 21.07.2022 | 09:24
Exit mobile version