Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Cher σήμερα: Οι τρεις αποβολές κατά τη διάρκεια του γάμου της – Η εξομολόγησή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cher σήμερα: Οι τρεις αποβολές κατά τη διάρκεια του γάμου της – Η εξομολόγησή της

«Ούρλιαζα από τους πόνους» έγραψε σε ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Στον απόηχο της απαγόρευσης του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση, από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, η Σερ μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τις τρεις αποβολές που είχε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Σόνι Μπόνο. Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, η πρώτη αποβολή ήρθε στην ηλικία των 18 και ο τότε σύζυγός της, τη βρήκε να κλαίει στο πάτωμα. Υπενθυμίζεται, ότι από τη δεκαετία του 1960, Σερ και Σόνι Μπόνο ήταν μαζί και στη σκηνή αλλά και στη ζωή. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά κάποια στιγμή τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, χθες μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter, η Σερ μοιράστηκε την ιστορία της από τις αποβολές που είχε, κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

https://twitter.com/cher/status/1549221647785156608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1549221647785156608%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1266343%2Fi-ser-thumatai-tin-proti-apovoli-pou-eihe-o-soni-me-vrike-na-sparazo-sto-patoma%2F

Πιο συγκεκριμένα, η 76χρονη σταρ της ποπ, έγραψε στη δημοσίευσή της: «Όταν ήμουν νέα είχα τρεις αποβολές. Την πρώτη στα 18. Ήμουν μόνη στο σπίτι μας. Ο Σόνι ήρθε σπίτι και εγώ σπάραζα στο πάτωμα. Όταν πήρα δύο γιατρούς ούρλιαζα από τον πόνο. Δεν μπορούσα καν να σταματήσω στο ασανσέρ. Ο γιατρός με έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εγχείρηση», έγραψε στη δημοσίευσή της. Στο τέλος, με κεφαλαία γράμματα η Σερ αναρωτήθηκε «Τι θα μου συνέβαινε σήμερα», αναφερόμενη στην απαγόρευση του δικαιώματος των γυναικών, σε οποιαδήποτε διαδικασία έχει να κάνει με άμβλωση.

Μαμά δύο παιδιών

Όταν ένας θαυμαστής της, έγραψε στα σχόλια ότι «δεν είχαν ιδέα» για τις αποβολές της, η τραγουδίστρια απάντησε ότι «ποτέ δεν πίστευε» πως θα το μοιραζόταν. «Μητέρες, αδερφές, θείες, ξαδέλφια, καλοί φίλοι… καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής στην Αμερική. Σύντομα κανένα άτομο δεν θα είναι ασφαλές», έγραψε η τραγουδίστρια. Υπενθυμίζεται, ότι η ερμηνεύτρια του «Believe» απέκτησε δύο παιδιά, αργότερα στη ζωή της. Ο γιος της, Τσαζ Μπόνο, ήρθε στη ζωή όταν εκείνη ήταν 22 ετών, ενώ αργότερα, το 1976, γέννησε τον Ελάιτζα Μπλου Άλμαν, που απέκτησε με τον Γκρεγκ Όλμαν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σερ μοιράστηκε την εμπειρία της από τις αποβολές που είχε, στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά με τον Μπόνο. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε χαρακτηρίσει εκείνη την περίοδο, ως εφιάλτη. «Μετά την τρίτη φορά ήταν ένας εφιάλτης. Οι άνθρωποι θα μου έδιναν συγχαρητήρια επειδή ήμουν έγκυος και μετά δεν ήμουν, και μετά θα έλεγαν “Α, λυπούμαστε πολύ”. Σκέφτηκα, “Θεέ μου, δεν θέλω να χρειάζεται να το ακούω πια αυτό”», είχε πει στο περιοδικό Parade το 2010.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις