Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Καλόγρια μέσα στα νεύρα χωρίζει δυο γυναίκες που φιλιούνται
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Καλόγρια μέσα στα νεύρα χωρίζει δυο γυναίκες που φιλιούνται

Viral: «Αυτά είναι του διαβόλου»

Viral έγινε το βίντεο από την Ιταλία που δείχνει μια καλόγρια να επεμβαίνει και να χωρίζει δυο γυναίκες που φιλιούνται, για μια φωτογράφιση. Η άγνωστης ταυτότητας καλόγρια – ντυμένη με το ολόλευκο ράσο της – τρελάθηκε καθώς περνούσε δίπλα από τη Serena de Ferrari και τη Βρετανίδα Kyshan Wilson που έπαιρναν μέρος στη φωτογράφιση σε ένα σοκάκι της Νάπολης. Η καλόγρια χώρισε τις δύο γυναίκες την ώρα που φιλιούνταν στο στόμα και φώναξε: «Τι κάνετε; Αυτή είναι δουλειά του διαβόλου», με τα δύο κορίτσια, φυσικά, να ξεσπούν σε γέλια. Οι δύο γυναίκες – οι οποίες πρωταγωνιστούν σε μια δημοφιλή ιταλική τηλεοπτική σαπουνόπερα που ονομάζεται Mare Fuori – έπαιρναν μέρος στη φωτογράφιση για το περιοδικό Not Yet.

Η καλόγρια επέπληξε το συνεργείο και τις δύο γυναίκες προτού σταυροκοπηθεί και πει: «Ιησούς, Ιωσήφ και Μαρία».

Βίντεο: Καλόγρια στη Νάπολι επιπλήττει δύο μοντέλα που φιλιούνται στο στόμα!

Η make up artist Roberta Mastalia, η οποία συμμετείχε στη φωτογράφιση, δήλωσε: «Ήμασταν στα γυρίσματα στην ισπανική συνοικία της Νάπολης, σε ένα μικρό παράδρομο με τα δύο μοντέλα, όταν ξαφνικά η καλόγρια πέρασε από μπροστά μας. Μας ρώτησε αν είχαμε πάει στη λειτουργία εκείνη τη μέρα και όταν είπαμε ‘όχι’ άρχισε να κατηγορεί τους νέους για τον κορωνοϊό και τότε είδε τα δύο μοντέλα να ποζάρουν έτοιμα να φιληθούν και έτρεξε προς το μέρος τους για να τις χωρίσει. Στην αρχή μείναμε όλοι έκπληκτοι αλλά μετά γελάσαμε.

Στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από τη καλόγρια να φύγει καθώς της εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά να κάνουμε και εκείνη όντως έφυγε». Η Serena δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο στη σελίδα της στο Instagram με το σχόλιο: «Ο Θεός δεν αγαπάει τους LGBT», ενώ η 19χρονη Kyshan, γεννημένη στο Λονδίνο, το ανέβασε επίσης στο feed της. Ο Antonello Sannino, εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας LGBD κοινότητας Arcigay, δήλωσε:’ «Ηταν ομοφοβική συμπεριφορά από τη μοναχή, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν επιθετική. Φαίνεται ότι η καλόγρια εξοργίστηκε από αυτό που είδε, κάτι που θα ήταν κατανοητό αν επρόκειτο για μια άλλη εποχή».

«Η εκκλησία πρέπει να επικαιροποιήσει τις απόψεις της»

Ο τοπικός ιερέας πατέρας Salvatore Giuliano δήλωσε: «Η Εκκλησία πάντα επικαιροποιούσε τις απόψεις της, αλλά σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, ακόμη και στη δική μας, ορισμένα μέλη, ίσως της παλαιότερης γενιάς, δεν έχουν συμβαδίσει με τις τελευταίες αλλαγές. Αγκαλιάζω αυτή τη μοναχή, η οποία απλώς είχε την ίδια αντίδραση που θα είχε οποιαδήποτε από τις γιαγιάδες μας. Μέσα στην Εκκλησία έχει αρχίσει ένα αίσθημα κατανόησης και αυτό ξεκίνησε μέσω του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε για πρώτη φορά με έναν τρανσέξουαλ στο Βατικανό. ‘Ναι, πρέπει να γίνει ακόμη πολλή δουλειά, αλλά γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων του ίδιου φύλου δεν αποτελεί πλέον ταμπού σε κανένα περιβάλλον».

Η καθολική εκκλησία και η LGBT κοινότητα

Η Καθολική Εκκλησία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τις απόψεις της σχετικά με τις σχέσεις του ίδιου φύλου, αλλά η διδασκαλία της λέει ότι το σεξ μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου είναι «θανάσιμο αμάρτημα». Το 2013, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε το περίφημο «Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τους ομοφυλόφιλους;» ενώ πριν από δύο χρόνια ο Αργεντινός ποντίφικας δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του Evgeny Afineevsky ότι «οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σε μια οικογένεια… είναι παιδιά του Θεού και έχουν δικαίωμα σε μια οικογένεια. Κανείς δεν πρέπει να εκδιωχθεί ή να γίνει δυστυχισμένος γι’ αυτό», δυο απόψεις που εντάσσονται σε μια μεγάλη στροφή της καθολικής εκκλησίας. . Το Βατικανό προσπάθησε αργότερα να διευκρινίσει τα σχόλια λέγοντας ότι είχαν ληφθεί εκτός πλαισίου και ότι δεν υποδηλώνουν την υποστήριξη του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

“Γιατί όχι;” – Ο πατέρας του Έλον Μασκ δέχθηκε πρόταση να δωρίσει το σπέρμα του σε γυναίκες της «καλής κοινωνίας»
Ακραίος καύσωνας στη Βρετανία: Δίνουν γλειφιτζούρια πάγου στα ζώα για να αντέξουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις