Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκύλος Ντράφι: Μια πολύ συγκινητική στιγμή
ΕΛΛΑΔΑ

Σκύλος Ντράφι: Μια πολύ συγκινητική στιγμή

Σκύλος Ντράφι: Ο εθελοντής πήδηξε από την ψηλή γκαραζόπορτα στην αυλή του σπιτιού

Ενα τεράστιο δίχτυ… μάχης ενάντια στις φλόγες, στη μεγάλη φωτιά που κατακαίει την Πεντέλη και τις γύρο περιοχές, έχει στηθεί από χθες. Ενα τεράστιο δίχτυ που περιλαμβάνει φυσικά τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς που πόρτα-πόρτα στις περιοχές που δίνεται εντολή εκκένωσης βγάζουν τους πολίτες από τα σπίτια τους και τους βοηθούν να βγουν με ασφάλεια σε σημείο που δεν θα κινδυνεύουν, αλλά και τους εθελοντές, η βοήθεια των οποίων είναι πραγματικά πολύτιμη σε διάφορα σημεία. Σβήνουν φωτιές, βοηθούν τους πολίτες να εκκενώσουν τις περιοχές που βρίσκονται σε κίνδυνο, τους προσφέρουν μια χείρα βοηθείας και φυσικά κάποιου δίνουν μάχη για να σώσουν τα ζώα της περιοχής, είτε αδέσποτα, είτε δεσποζόμενα τα οποία για κάποιο λόγο οι ιδιοκτήτες τους άφησαν μόνο πίσω στο σπίτι τους.

Reuters: Η φωτογραφία με το καμένο σκυλί στην Παλλήνη που συγκλονίζει
Πολίτης παραλίγο να πλακωθεί on air με τον Γιώργο Τσελίκα -«Στα α@@@@@α μου»

Μια τέτοια στιγμή, της διάσωσης ενός σκύλου στο Ντράφι, ο οποίος είχε αφεθεί μόνος του στο σπίτι των ιδιοκτητών του, ενώ η φωτιά πλησίαζε απειλητικά, έσωσε εθελοντής.

Ο εθελοντής πήδηξε από την ψηλή γκαραζόπορτα στην αυλή του σπιτιού, πήρε αγκαλιά τον μεγαλόσωμο σκύλο και τον έβγαλε με ασφάλεια έξω. Μάλιστα στη συνέχεια τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να τρέχει για να τον οδηγήσει σε ασφαλές σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις