Μόνικα Μπελούτσι Πάρος: Μαμά και κόρη στο αγαπημένο τους νησί

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι Πάρος: Μαμά και κόρη στο αγαπημένο τους νησί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαμά και κόρη απαθανατίστηκαν στο αγαπημένο τους νησί, το οποίο επισκέπτονται για ακόμη ένα καλοκαίρι

19.07.2022 | 08:26

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Πάρο επέλεξε η Μόνικα Μπελούτσι για τις εφετινές της διακοπές, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που την «έπιασαν» στο ελληνικό νησί. Στα social media και στον λογαριασμό «soula glamorous» κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει τη Μόνικα Μπελούτσι να απολαμβάνει το φαγητό της σε μαγαζί της Πάρου. Στο πανέμορφο νησί βρίσκεται κα η κόρη της διάσημης σταρ του Χόλυγουντ, Ντέβα Κασέλ, και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, βρίσκεται σε ταξίδι με τη μητέρα της, αλλά και τον σύντροφό της, τον 17χρονο Λούκα Σαλάντρα.

Μάλιστα, η αγάπη της Ιταλίδας σταρ για την Ελλάδα και την Πάρο είναι γνωστή, καθώς έχει βρεθεί στο νησί για διακοπές αρκετές φορές https://www.iefimerida.gr/zoi/paro-kai-fetos-monika-mpeloytsi τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Μόνικα Μπελούτσι έχει σκεφτεί να αγοράσει σπίτι στην Πάρο, ενώ επίσης η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν ότι η Ελλάδα και η μεσογειακή της διάθεση την κάνουν να αισθάνεται οικεία.

“Θεά” στα 58 της

Η Μόνικα Μπελούτσι, Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, είναι πλέον 58 ετών και έχει δύο παιδιά με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, με τον οποίον δεν είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Exit mobile version