Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη έγκυος: Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη
LIFESTYLE

Τούνη έγκυος: Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Τούνη έγκυος: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε μαζί με την Ιωάννα Τούνη, πως η instagrammer είναι έγκυος

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε χθες ότι είναι σχεδόν τριών μηνών έγκυος, μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Από τη στιγμή της δημοσίευσής της, η instagrammer δέχτηκε πολλά μηνύματα δημοσίως, στα οποία φίλοι και συνεργάτες της δίνουν τις ευχές τους. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε νωρίτερα σήμερα, το δικό της μήνυμα τόσο στην Ιωάννα Τούνη όσο και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αφού ανάρτησε μία φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης:

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! 2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς! Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει, ο σταυρός που βγάζει τι είναι; Έχω μείνει παγωτό, κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος!! Ναι είσαι έγκυοοοος!!! Είσαι έγκυος!! Είσαι σίγουρα έγκυος!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Σοκκκ είσαι έγκυος!!!! Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα! Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή!

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι” Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε ! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τη Δευτέρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Τούνη. Πιο αναλυτικά,  σε μια μακροσκελή ανάρτηση, που συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία φανερά συγκινημένη, κρατάει το τεστ εγκυμοσύνης και έγραψε στη λεζάντα:

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις