Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρός 21χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρός 21χρονος

Τροχαίο στη Μύκονο: Θρηνεί όλο το νησί...

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Μύκονο και συγκεκριμένα η επαρχιακή οδός Άνω Μεράς. Πρόκειται για ένα 21χρονο παιδί, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα και όλοι οι κάτοικοι του νησιού θρηνούν, καθώς ο άτυχος νεαρός έμενε μόνιμα εκεί. Όλα συνέβησαν όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο Διαμαντής εξετράπη της πορείας και συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο 4χ4 το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cyclades24, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε, καθώς το όχημά του χτύπησε με ταχύτητα σε κολώνα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και ήδη έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία

Δυστυχώς δεν είναι το μόνο τροχαίο που συγκλονίζει τη χώρα, αφού εκτός από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κόρινθο, ένας 64χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στον δρόμο που συνδέει τον Πύργο με το Κατάκολο. Όλα συνέβησαν όταν, για άγνωστη αιτία, το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος κατευθυνόταν αργά χθες το βράδυ με το δίκυκλό του στο ρεύμα προς Κατάκολο. Στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος και είχε την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εκτραπεί από την πορεία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις