Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κικίλιας τουρισμός: Ο υπουργός αποκαλύπτει πώς θα περάσει το καλοκαίρι του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας τουρισμός: Ο υπουργός αποκαλύπτει πώς θα περάσει το καλοκαίρι του

Κικίλιας τουρισμός: "Κάνω ό,τι μπορώ για να μπορώ να έχω έστω και λίγες στιγμές με το παιδί μου και με την οικογένειά μου"

Στην εκπομπή “Αlpha τώρα” βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να μιλήσει για τον τουρισμό της χώρας μας και τις προσπάθειες που κάνει το Υπουργείο προκειμένου να ενισχύσει τους Έλληνες που δυσκολεύονται να πάνε έστω και λίγες ημέρες διακοπές μέσω προγραμμάτων. Μέσα σε όλα όμως, ο Βασίλης Κικίλιας ρωτήθηκε και για τις διακοπές που ετοιμάζεται να κάνει εκείνος με την οικογένειά του αποκαλύπτοντας πως αυτές θα είναι αρκετά περιορισμένες μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να λείπει για πολύ.

«Είναι ευλογία να έχει κανείς ένα παιδάκι, ένα μωράκι. Κάνω ό,τι μπορώ για να μπορώ να έχω έστω και λίγες στιγμές μαζί του και με την οικογένειά μου. Και θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ διακοπές εκεί στην καρδιά του Αυγούστου, όπως, ενδεχομένως όλοι οι Έλληνες. Η οικογένεια δεν είναι εύκολο να έρχεται στα ταξίδια που κάνω, γιατί η ηλικία του μωρού είναι τρυφερή ακόμα. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική στην προσπάθεια μου. Και δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στην Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει και αγωνιά και θέλει να στηρίξει την οικογένειά του» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις