Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια καμάρωσε τον σύντροφό της στην “Αντιγόνη”
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια καμάρωσε τον σύντροφό της στην “Αντιγόνη”

Βανδή - Μπισμπίκης: Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram από την παράσταση του συντρόφου της

Δεν χωράει πλέον, αμφιβολία πως η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Βασίλη Μπισμπίκη είναι η Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και φροντίζουν να συντροφεύουν πάντα ο ένας τον άλλο, ακόμα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Χαλκίδα, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Αντιγόνη» στο Θέατρο Ορέστη Μακρή.

Δεν δίστασε φυσικά, να δημοσιεύσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να δει την παράσταση. Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετρά πλέον, έναν χρόνο κι όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους καθημερινά δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας για την αποφοίτηση της κόρης της

Λίγες ημέρες πριν, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Η 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σαν περήφανη μητέρα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και ο νονός της 18χρονης και καλός φίλος της μητέρας της, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης. Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε με έπαινο μουσικής και έχει στα σχέδιά της να σπουδάσει υποκριτκή στο Λονδίνο.

Σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, έγραψε για την κόρη της: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου, τα όνειρά σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου, αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις