Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ληστεία στην Apple: Η στιγμή σοκ που οι δράστες μπουκάρουν στο κατάστημα και το “αδειάζουν”
ΚΟΣΜΟΣ

Ληστεία στην Apple: Η στιγμή σοκ που οι δράστες μπουκάρουν στο κατάστημα και το “αδειάζουν”

Ληστεία στην Apple: Σύμφωνα με τη daily mail οι ληστές έκλεψαν tablets, iPhones, τσάντες και φορητούς υπολογιστές από το κατάστημα στο The Piazza, Covent Garden.

Τη σοκαριστική στιγμή που μια συμμορία ένοπλων ληστών εισβάλλει στο κατάστημα της Apple στο Covent Garden πριν διαφύγει με προϊόντα αξίας χιλιάδων λιρών, κατέγραψε κάμερα. Στη 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε στο κατάστημα της Apple στο κέντρο της πόλης, όπου έγινε ληστεία. Ένας μάρτυρας που είδε τα όσα συνέβησαν από άλλον όροφο του καταστήματος δήλωσε ότι και από τους πελάτες «άρπαξαν τα τηλέφωνα και τα πράγματά τους». Σύμφωνα με τη daily mail οι ληστές έκλεψαν tablets, iPhones, τσάντες και φορητούς υπολογιστές από το κατάστημα στο The Piazza, Covent Garden.

«Δεν είμαι σίγουρος αν τραυματίστηκαν άνθρωποι, αλλά στους πελάτες άρπαξαν τα τηλέφωνα και τα υπάρχοντά τους, οπότε είμαι σίγουρος ότι υπήρξε συμπλοκή κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης», δήλωσε ο μάρτυρας. Παρόλο που ήταν μια τρομακτική εμπειρία για το προσωπικό και τους πελάτες, δεν υπήρξαν αναφορές για σωματικές βλάβες. «Οι ληστές διέφυγαν πριν από την άφιξη των αστυνομικών, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις