Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλον Μασκ Μύκονος: Αυτή είναι η σέξι μελαχρινή που συνόδευε τον δισεκατομμυριούχο
ΕΛΛΑΔΑ

Έλον Μασκ Μύκονος: Αυτή είναι η σέξι μελαχρινή που συνόδευε τον δισεκατομμυριούχο

Έλον Μασκ Μύκονος: Ποια ήταν όμως η μυστηριώδης καστανή;

Διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο έκανε ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο, Έλον Μασκ. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος, που πρόσφατα έγινε γνωστό πως είναι πατέρας 9 παιδιών, έφτασε την Παρασκευή στην Μύκονο με μια ομάδα φίλων. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν πως μεταξύ αυτών θα ήταν και η νέα του σύντροφος, η 27χρονη ηθοποιός Νατάσα Μπάσετ, με την οποία εθεάθη τον Μάιο στο Σεν Τροπέ να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό γεύμα, ο Έλον Μασκ συνοδευόταν από μια αιθέρια ύπαρξη που τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Ποια ήταν όμως η μυστηριώδης καστανή;

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται για την φίλη του, την Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger, η οποία συνοδευόταν από τον νέο της σύζυγο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του γίγαντα της ψυχαγωγίας Endavour, Ari Emanuel. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Σεν Τροπέ τον Μάιο, με τον Έλον Μασκ να είναι μεταξύ των καλεσμένων. H Sarah Staudinger μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας ένα εντυπωσιακό κίτρινο σύνολο, που αποτελούνταν από ένα κίτρινο σταυρωτό μπικίνι και μια σατέν ασορτί φούστα. Το σύνολο τόνιζε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της ενώ την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μια κομψή τσάντα παραλίας και γυαλιά τύπου cat-eye.

Η παρέα απόλαυσε το γεύμα της στο Spilia Seaside Restaurant

Όσο για τον ιδρυτή της SpaceX και διευθύνων σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, έκανε μια χαλαρή εμφάνιση με ένα απλό T-shirt και μαύρο μαγιό σορτς. Η παρέα απόλαυσε το γεύμα της στο Spilia Seaside Restaurant, προτού θαυμάσουν τα αξιοθέατα του γραφικού νησιού με το ιδιωτικό τους σκάφος. Οι διακοπές πάντως του Έλον Μασκ στην Ελλάδα φαίνεται πως ήταν σύντομες καθώς όπως αναφέρει ο λογαριασμός στο Twitter που παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού αεροπλάνου του, δείχνει πως αυτό απογειώθηκε από τη Μύκονο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα με κατεύθυνση τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις