Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βέρτης Μύκονος: 15.000 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι
LIFESTYLE

Βέρτης Μύκονος: 15.000 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι

Βέρτης Μύκονος: Μέχρι τις 5:30 το πρωί έμεινε στη σκηνή ο Βέρτης

Μια ξεχωριστή συναυλία στη Μύκονο παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 15/7 ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης που μετρά δεκάδες επιτυχίες παραχώρησε μια ξεχωριστή συναυλία στο νησί των Ανέμων και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Λιαλιάμος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή Open News, η συγκεκριμένη συναυλία διήρκησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ το κοινό στο οποίο απευθύνονταν ήταν για…. γερά πορτοφόλια. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκα, οι τιμές ξεκινούσαν από τα 350 ευρώ ανά άτομο ενώ στα πρώτα τραπέζια άγγιζαν τις 15.000 ευρώ. Τα πρώτα τραπέζια είχαν βγει από πολύ νωρίς sold out από Ισραηλινούς κυρίως πελάτες ενώ ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και ο Ηλίας Ψινάκης με τον Χρύσανθο Πανά, ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο και ο Ανδρέας Παναγιώτου με την Αλεξάνδρα Λοΐζου.

 

Ταυτόχρονα με την έλευση των πελατών σχεδόν έφτασαν και δυο κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ-κάτι αναμενόμενο σε τέτοια event-τα οποία έπιασαν δουλειά ελέγχοντας εξονυχιστικά τα ταμεία και τους λογαριασμούς.  Στα πρώτα τραπέζια κυριάρχησαν δυνατοί επιχειρηματίες φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή που αφίχθησαν από το Ισραήλ με ιδιωτικά αεροσκάφη, όμως το πλέον κεντρικό τραπέζι το είχαν οι οικογένειες Ζέιν και Χούρι που φιλοξένησαν πολλούς φίλους τους, όπως την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού και τον Χρύσανθο Πανά.

Βέρτης Μύκονος: Νon stop για περίπου τρεισήμισι ώρες

Ο Βέρτης τραγούδησε non stop για περίπου τρεισήμισι ώρες και ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ η σκηνή ήταν δομημένη και στημένη με τέτοια τρόπο που πέρασε ακόμη και από τα τελευταία τραπέζια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί. Εν τω μεταξύ οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ολοκλήρωσαν την δουλειά τους χωρίς να εντοπίσουν την παραμικρή παράβαση κατά τον έλεγχο τους και οι εισπράξεις σύμφωνα με πληροφορίες ανήλθαν στις εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών ειχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερομενοι επρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβανοταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις