Ακρίτα – Λιγνάδης: Η δημοσιογράφος δημοσιοποίησε τον διάλογο που είχαν

ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Λιγνάδης: Η δημοσιογράφος δημοσιοποίησε τον διάλογο που είχαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ακρίτα - Λιγνάδης:Η Έλενα Ακρίτα ανήρτησε τις συνομιλίες που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, λίγες ώρες μετά την καταδίκη και την αποφυλάκισή του

16.07.2022 | 08:08

Συνομιλίες της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μέσω της εφαρμογής Messenger, δημοσιοποίησε η Έλενα Ακρίτα, λίγες ώρες μετά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά και την αποφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να αποδείξει ότι δεν είχε φιλικές σχέσεις με τον καταδικασμένο σκηνοθέτη, παρά μόνο τυπικές. Στο μήνυμά της τον Οκτώβριο του 2020 του εφιστά την προσοχή του στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο Εθνικό Θέατρο, του οποίου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής.

Αναλυτικά η Έλενα Ακρίτα αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook:

Τώρα που τελείωσε η δίκη…

Από χτες, σκουπιδοφυλλάδες βάζουν τις δυο φωτογραφίες μου με τον Λιγναδη, υπονοώντας – χωρίς να τολμούν να το πουν – ότι είχαμε φιλικές σχέσεις. Η πρώτη είναι από πρεμιερα στο Εθνικό και η δεύτερη από παρουσίαση βιβλίου στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.

Ιδού ένα σκρίνσοτ με την τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί του και που αποδεικνύει πόσο…κολλητοί ήμασταν. Την δημοσιεύω χωρίς την άδεια του συνομιλητή μου, διότι δεν περιέχει κάτι επιβαρυντικό για εκείνον. Όσο κι αν προσπαθείτε να σπιλώσετε τους δημοσιογραφους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, οι καθαροί ουρανοί αστραπές δεν φοβούνται.

Έλενα Ακρίτα για αποφυλάκιση Λιγνάδη: “Γιατί να μείνει φυλακή, δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς”

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το δικαστήριο κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του καταδικασθέντος σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων. Το δικαστήριο όρισε για την έξοδο του Δημήτρη Λιγνάδη από τη φυλακή τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 1, 6 και 20 του μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, καθώς και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβάλει έως τις 23 Ιουλίου.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook.

“Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Nωρίτερα είχε γράψει σε άλλο της μήνυμα:

“Του έδωσαν αναστολή. Αύριο θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του. Μέχρι την έφεση, ένας καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων θα κυκλοφορεί ελευθερος.

Και μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν.

Τώρα φάνηκε ποιοι είναι οι αληθινοί σκευωροί σε αυτή την ερεβώδη υπόθεση. Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η διερεύνηση των κινήτρων τους. #δίκηΛιγνάδη”

Exit mobile version