Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λεβαντόφσκι Μπαρτσελόνα: Έκλεισε η μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεβαντόφσκι Μπαρτσελόνα: Έκλεισε η μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού

Λεβαντόφσκι Μπαρτσελόνα: Η Μπάγερν αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση των Καταλανών ύψους 50 εκατ. ευρώ

Λευκός καπνός στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού – Η Μπάγερν έκανε αποδεκτή την τελευταία πρόταση της Μπάρτσα ύψους 45+5 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόφσκι – Η μεταγραφή οριστικοποιείται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όλοι μετρούσαν αντίστροφα για τη στιγμή της έκρηξης της «ωρολογιακής βόμβας»! Η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόφσκι πίεζαν από κοινού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τελικά η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπάγερν άναψε επιτέλους το πράσινο φως για την αποχώρηση του Πολωνού επιθετικού, καθώς αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση των Καταλανών ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ακόμη πέντε εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Υπογράφει μέσα στο Σαββατοκύριακο σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας

Μια εξέλιξη που φαίνεται να θέτει οριστικό τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με τη Μπάρτσα να ολοκληρώνει ακόμα μια δυνατή προσθήκη έπειτα από εκείνη του Ραφίνια. Πλέον ο «Λέβα» αναμένεται να βάλει την υπογραφή του μέσα στο Σαββατοκύριακο σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και κατόπιν να ανακοινωθεί από τους Μπλαουγκράνα.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1548068332804272129?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1548068332804272129%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FFabrizioRoma

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις