Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα ανάρτηση μετά την αποχή από τα social media
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα ανάρτηση μετά την αποχή από τα social media

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είπε η instagrammer

Με μία νέα ανάρτηση επέστρεψε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί αρκετά  μηνύματα για την αποχή της από τα social media, ενώ απάντησε και για το αν είναι καλά στην υγεία της. Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο διάστημα πολλά από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλουν την instagrammer να έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μετά από τις φήμες που τους ήθελαν χώρια, η ίδια με μία ανάρτησή της ζήτησε από τον κόσμο να μην μπαίνει στην κλειδαρότρυπά της και ό,τι έχει να πει θα το πει όταν το θελήσει.

Στο νέο Instagram story της, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους ακόλουθούς της που τους έχει συνηθίσει σε αρκετά συχνές αναρτήσεις καθημερινά: «Τι κάνετε; Σας έλειψα λίγο; Εμένα πάντως μου λείψατε να ξέρατε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Αγκαλιασμένοι στα γενέθλια της Αλεξανδράκη

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram, και το κοινό τους απόρησε αμέσως την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν. Ωστόσο, το πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη τους έφερε ξανά κοντά, όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

Ειδικότερα, λίγες ώρες αφού εθεάθησαν να πίνουν μαζί καφέ στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών στα γενέθλια της καλής τους φίλης και γειτόνισσας, Δήμητρας Αλεξανδράκη. Εκεί βρισκόταν και ο φίλος τους, Στέφανος Μεντεντζής, ο οποίος έχει αναλάβει επίσης, τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Ο Στέφανος λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ χόρευε αγκαλιά και ανάρτησε το βίντεο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας επάνω: «Παιδάκια μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις