Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεν ήθελε να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της: Ένα παράδοξο περιστατικό
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ήθελε να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της: Ένα παράδοξο περιστατικό

Δεν ήθελε να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της: Βραζιλιάνα κατέληξε σε αναπηρικό καρότσι

Ένα παράδοξο περιστατικό σημειώθηκε σε αεροδρόμιο της Πορτογαλίας, όταν μια Βραζιλιάνα influencer κατέληξε να μεταφέρεται με αναπηρικό καρότσι καθώς είχε πολύ έντονο πόνο στην κοιλιά της, επειδή δεν ήθελε να αεριστεί.

Η Vitória De Felice Moraes, 21 ετών, ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio Lisboa 2022 στην Πορτογαλία με τον φίλο της Eliezer, όταν άρχισε να νιώθει πόνο. Όπως αναφέρεται, ντρεπόταν πολύ για να «τις αμολήσει» μπροστά στον σύντροφό της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποφέρει.

Η Moraes δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου την μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι, στο οποίο τάγκαρε τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Pocah, η οποία είχε νοσηλευτεί νωρίτερα φέτος για τον ίδιο λόγο. Έγραψε μάλιστα: «Σαν τη μάνα και η κόρη, και στο αεροδρόμιο άρχισα να νιώθω φρικτό πόνο, με έβαλαν ακόμη και σε αναπηρικό καροτσάκι και τελικά ήταν αέρια. LOL». «Σε καταλαβαίνω μαμά @pocah», πρόσθεσε.

Η Pocah, η οποία δεν είναι η πραγματική μητέρα της Moraes, απάντησε λέγοντας στην influencer να γίνει καλά σύντομα και πρόσθεσε «ο “αερισμός” είναι σοβαρό θέμα».

https://twitter.com/TecoloteDiario_/status/1547702483576815616

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις