Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρότζερ Φέντερερ Πάρος: Στην Ελλάδα για διακοπές ο κορυφαίος τενίστας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρότζερ Φέντερερ Πάρος: Στην Ελλάδα για διακοπές ο κορυφαίος τενίστας

Ρότζερ Φέντερερ Πάρος: Ο κορυφαίος τενίστας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του

Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές του ο κατά πολλούς κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ, που επισκέφθηκε την Πάρο. Ο Φέντερερ απόλαυσε τη βόλτα του μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Πάρο και εθεάθη να απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Την ίδια ώρα, τις διακοπές της, οικογενειακώς, στην Αθήνα απολαμβάνει και η τενίστρια Serena Williams. Η Serena Williams βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Αθήνα και ποστάρει ακατάπαυστα από τα μνημεία που επισκέπτεται παρέα με τον σύζυγό της Alexis Ohanian και την κόρη τους. Ακρόπολη, Καλλιμάρμαρο είναι μερικά μόνο από τα τοπόσημα της Αθήνας που ήδη επισκέφθηκε η διάσημη τενίστρια. Στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο από την ξενάγησή της στην Ακρόπολη. «Είμαστε εδώ στην Αθήνα, super cool, κοιτάξτε το τοπίο», ακούγεται να λέει η Serena Williams, ενώ η ξεναγός δείχνει στη συνέχεια το Καλλιμάρμαρο. «Πίσω στον πράσινο λόφο βρίσκεται το στάδιο στο οποίο έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί το 1896».

Η Serena Williams στην Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο

Στο βίντεο διακρίνεται η Serena Williams σε διάφορες φάσεις από την ξενάγησή της πάνω στην Ακρόπολη Μετά την Ακρόπολη για την Serena Williams σειρά είχε η επίσκεψη στο Καλλιμάρμαρο. «Αυτό είναι το πρώτο γήπεδο σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία», ακούγεται να λέει η Serena Williams, εμφανώς ενθουσιασμένη.

@serena A moment in Athens, a lifetime of memories💫 #familyvacation #summer2022 ♬ GREECE – TAVERNA – Cavendish

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις