Κλόε Καρντάσιαν – Τρίσταν Τόμπσον: Δεύτερο παιδί για το πρώην ζευγάρι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλόε Καρντάσιαν – Τρίσταν Τόμπσον: Δεύτερο παιδί για το πρώην ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Κλόε Καρντάσιαν - Τρίσταν Τόμπσον: Το παιδί θα το αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας

14.07.2022 | 16:39

Η Κλοέ Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμπσον θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Αν και η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από διάφορες δοκιμασίες, ειδικότερα μετά το σκάνδαλο του μπασκετμπολίστα με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία και απέκτησε έναν γιο, οι δυο τους αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Εκπρόσωπος της Κλόε Καρντάσιαν μίλησε στην Page Six και δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Τρου θα έχει έναν αδερφό. Η σύλλυψη έγινε τον Νοέμβριο. Η Κλόε είναι ευγνώμων στην γυναίκα που μπήκε ως παρένθετη μητέρα για την ευλογία που της έδωσε. Θα θέλαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτή».

Αν και αποφάσισαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο βήμα και να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει πως το ζευγάρι δεν είναι ξανά μαζί. Πηγές αναφέρουν πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί, πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του σταρ του NBA και σίγουρα, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του με τη Μάραλι Νίκολς.

Νέος σύντροφος για την Κλόε Καρντάσιαν

«Η Κλόε και ο Τρίσταν είχαν ήδη το μωρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Ακόμα και μετά από αυτό, η Κλόε σκεφτόταν “θα το κάνω μόνη μου”», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας στην Page Six. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο σύντροφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων. Η Κλόε γνώρισε τον άνδρα μέσω της μικρότερης αδερφής της, Κιμ. Η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή της, όμως όπως ανέφερε πηγή στην Page Six, η διάσημη τηλεπερσόνα νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Exit mobile version