Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φοιτητής Γράμμος: Νεκρός βρέθηκε ο 26χρονος που αγνοείτο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φοιτητής Γράμμος: Νεκρός βρέθηκε ο 26χρονος που αγνοείτο

Φοιτητής Γράμμος: Ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης, στον ορεινό όγκο του Γράμμου.

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο 26χρονος αγνοούμενος φοιτητής, ο οποίος είχε χαθεί στον ορεινό όγκο του Γράμμου το απόγευμα της Τρίτης. Είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με το «ertnews.gr», ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης. Με τις έως τώρα ενδείξεις, οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πρόκειται για έναν 26χρονο φοιτητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από την Φλώρινα, ο οποίος είχε επισκεφτεί την περιοχή και το απόγευμα της Τρίτης και επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά του από το Νεστόριο, αναφέροντας πως σκόπευε να μετακινηθεί προς την Κοτύλη. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην δύσβατη περιοχή, χρησιμοποιήθηκαν drones με θερμικές κάμερες, ενώ συνέδραμε ελικόπτερο της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και ομάδες εθελοντών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις