Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιος Κλιντ Ίστγουντ: Στη Μύκονο με τη σύντροφό του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιος Κλιντ Ίστγουντ: Στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Γιος Κλιντ Ίστγουντ: Ο Σκοτ Ίστγουντ εθεάθη σε παραλία του νησιού με την καλλονή σύντροφό του - Δείτε βίντεο

Όταν πρόκειται για ελληνικούς προορισμούς, η Μύκονος αποτελεί τον αγαπημένο των celebrities. Φέτος, πλήθος διασήμων έχουν επιλέξει το νησί των Ανέμων για καλοκαιρινές διακοπές. Ανάμεσά τους και ο γιος του, Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ. Ο 36χρονος γιος του θρύλου του κινηματογράφου επισκέφτηκε το νησί των Κυκλάδων, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ειδικό ευεξίας, Μάντι Σερβιέντε.

https://twitter.com/seastwoodbrasil/status/1545139553006141447

Το ζευγάρι παρέμεινε στο νησί για τρεις ημέρες και επέλεξε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία για τη διαμονή του. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στο beach bar του ξενοδοχείου.

Οι δυο τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς αποτελούν ένα πολύ γοητευτικό ζευγάρι. Το γυμνασμένο κορμί του Σκοτ Ίστγουντ δεν πέρασε απαρατήρητο στις γυναίκες που βρίσκονταν τριγύρω, ενώ και η αγαπημένη του έγινε αντικείμενο θαυμασμού από τον ανδρικό πληθυσμό που απολάμβανε τις βουτιές του στη θάλασσα.

Πριν λίγα 24ωρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο σε παραλία της Μυκόνου. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έκανε γνωστό πως βρίσκεται στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Eastwood (@scotteastwood)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις