Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άκουσε τους διαρρήκτες: Τρόμος για μητέρα στη Λάρισα, έλειπε ο σύζυγος
ΕΛΛΑΔΑ

Άκουσε τους διαρρήκτες: Τρόμος για μητέρα στη Λάρισα, έλειπε ο σύζυγος

Άκουσε τους διαρρήκτες: Η γυναίκα βρισκόταν εκείνη την ώρα σπίτι με τα δύο της παιδιά

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι της έζησε πριν λίγες μέρες μια γυναίκα από την Λάρισα όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την στιγμή που η ίδια και τα δυο παιδιά της βρίσκονταν μέσα. Ο σύζυγός της κας Μαρίας, εργαζόταν νύχτα και έλειπε στην δουλειά του και όπως η ίδια εξιστορεί στην τηλεόραση του Alpha, τα όσα εφιαλτικά έζησε πριν δύο εβδομάδες: «Εγώ ήμουν ξύπνια εκείνη την ώρα γιατί είχε ξυπνήσει το βρέφος. Άκουσα θόρυβο κοντά στο μπάνιο και πλησίασα, εκείνοι μπήκαν από το μικρό παράθυρο του μπάνιου.

Άκουσα ομιλίες, τρομοκρατήθηκα επέστρεψα στα παιδιά μου και κλειδώθηκα στο δωμάτιο. Έπειτα πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο που ήταν στην δουλειά, τα παράτησε όλα και ήρθε τρέχοντας, έκανε μια απόσταση 20-25 χιλιομέτρων μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, ενώ ο συνάδελφός του ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφτασε ο σύζυγός μου οι διαρρήκτες είχαν 2-3 λεπτά που είχαν φύγει, έκατσαν περίπου 5-6 λεπτά. Ξεσήκωσαν όλο το σπίτι. Θεωρώ ότι κατάλαβαν ότι ξέραμε ότι ήταν μέσα γιατί δεν δοκίμασαν καθόλου να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου. Η αστυνομία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.

Ευτυχώς δεν μας έκαναν κάτι και σωθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας. Το μεγάλο μας παράπονο είναι ότι ξημερώματα Κυριακής που ήρθε η ασφάλεια στο σπίτι, μας είπαν ότι θα περιμένουμε την σήμανση το πρωί όταν ξημερώσει. Η σήμανση δεν ήρθε ποτέ εδώ και δύο εβδομάδες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις