Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά γάμος: Η παραμυθένια – διπλή – τελετή
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά γάμος: Η παραμυθένια – διπλή – τελετή

Κόνι Μεταξά γάμος: Σίγουρα το παραμυθένιο σκηνικό, μας έφερνε στο νου, κάτι από ταινίες.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν σήμερα, ημέρα Σάββατο 09/07/2022 με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά… και έξι κουμπάρους. Με 200 καλεσμένους το όμορφο ζευγάρι, γιόρτασε τον έρωτα του και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με φίλους και συγγενείς. Ο Μάριος Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, διπλά στον πεθερό του Λευτέρη Παντάζη.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρίσκονται στην Κρήτη, εδώ και μια περίπου εβδομάδα οργανώνοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ενώ στο νησί κατέφθασαν σταδιακά, οι αγαπημένοι φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού. Η νύφη ακολούθησε το έθιμο και άφησε τον Μάριο Καπότση να περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν τελικά έφτασε, εκείνος την περίμενε κρατώντας την καθιερώμενη ανθοδέσμη και έχοντας ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του.
Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα, που θα γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους.

Παρότι κανείς από τους δυο δεν ήθελε στη μέρα αυτή να βρίσκονται κάμερες και δημοσιογράφοι, στα social media διέρρευσαν μερικά στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο τους.  Οι δυο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου έλαμπαν από ευτυχία και δεν άφησαν στιγμή, να χαλάσει η διάθεσή τους από την αποπνικτική ζέστη, που δυσκόλευε την κατάσταση.

Kapotsis_-_Metaxa_3_2 Kapotsis_-_Metaxa_4 ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΓΑΜΟΣ ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΓΑΜΟΣ ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΓΑΜΟΣ ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΓΑΜΟΣ
Ο δεύτερος “αμερικάνικος γάμος”

Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, το λαμπερό ζευγάρι θέλησε να κάνει και έναν … δεύτερο γάμο, «αμερικανικού» τύπου, δίπλα στην παραλία. Μάλιστα, στην ίδια ακριβώς παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γαμήλιο γλέντι που έχουν σχεδιάσει, με σκοπό να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα,  με τους λατρεμένους τους ανθρώπους.

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά, σίγουρα έκαναν αυτή την ημέρα αξέχαστη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδευαν από πολλές γωνιές της Ελλάδος με σκοπό, να τιμήσουν τους νεόνυμφους, με την παρουσία τους. Στα βίντεο που ακολουθούν, τα οποία αναρτήθηκαν στα social media, θα φανερωθούν εικόνες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τους ελληνικούς γάμους, που έχουμε συνηθίσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις