Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νόβακ Τζόκοβιτς: «O Νικ Κύργιος στάθηκε δίπλα μου και του είμαι ευγνώμων»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «O Νικ Κύργιος στάθηκε δίπλα μου και του είμαι ευγνώμων»

Νόβακ Τζόκοβιτς: "Στην υπόθεση απέλασής μου από την Αυστραλία ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με στήριξαν δημόσια"

Ο Νικ Κύργιος περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό του Wimbledon. Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάμερον Νόρι, ο Σέρβος τενίστας αναφέρθηκε στον Ελληνοαυστραλό τενίστα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, για την στήριξη που του έδειξε την δύσκολη περίοδο του… Australian Open. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε δηλώσεις πριν τον ημιτελικό του στο Wimbledon και -μεταξύ άλλων- μίλησε με καλά λόγια για τον Νικ Κύργιο και την στήριξη που του έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο με την υπόθεση απέλασής του από την Αυστραλία, λόγω του μη εμβολιασμού του για τον κορονοϊό.

Ο Τζόκοβιτς μνημονεύτηκε τον Νικ Κύργιο, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους αθλητές που είχαν κάνει δηλώσεις στήριξης για τον Σέρβο τενίστα. “Αν και εδώ και χρόνια έλεγε άσχημα πράγματα για μένα, εκείνη την περίοδο στάθηκε δίπλα μου. Όταν περνούσα από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου, ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με στήριξαν δημόσια και του είμαι πολύ ευγνώμων” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις