Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ταξίδι: Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει διαγωνισμό!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ταξίδι: Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει διαγωνισμό!

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ταξίδι: Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου προσφέρει ένα ταξίδι για δύο στις Βρυξέλλες με επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σας σε κάποια από τις παραλίες της Ελλάδας αναζητάτε και μία χαρούμενη φθινοπωρινή απόδραση, ας πούμε στην Ευρώπη, τότε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ίσως έχει τη λύση. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει ένα ταξίδι για δύο στις Βρυξέλλες με ταυτόχρονη επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο

“Μια δημιουργική και γεμάτη τρίτη χρονιά ολοκληρώνεται, εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή την επέτειο, συμμετέχοντας στην κλήρωση για ένα ταξίδι 2 ατόμων στις Βρυξέλλες, το προσεχές φθινόπωρο!” γράφει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην ανάρτησή της. Όσο για το τι χρειάζεται για να κερδίσετε το ταξίδι για δυο άτομα στις Βρυξέλλες με ταυτόχρονη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρει:

“Για τη συμμετοχή σας χρειάζονται 3 προϋποθέσεις… να είστε ενήλικοι, να είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter μου και να με ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Μπείτε στην ιστοσελίδα μου και δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!” προτρέπει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ! Και καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις