Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Καπερνάρος: Ένταση on air για τον Γιώργο Κιμούλη (vid)
LIFESTYLE

Σκορδά – Καπερνάρος: Ένταση on air για τον Γιώργο Κιμούλη (vid)

Σκορδά - Καπερνάρος: Εναν έντονο διάλογο είχε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό" η Φαίη Σκορδά με τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο.

Εναν έντονο διάλογο είχε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό” η Φαίη Σκορδά με τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο. Ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη ήταν καλεσμένος, μέσω Skype, προκειμένου να μιλήσουν για την αγωγή που έχει καταθέσει ο γνωστός ηθοποιός κατά του ΣΕΗ. Τα αίματα “άναψαν” όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον δικηγόρο. “Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω” απάντησε ο κ. Καπερνάρος, με την παρουσιάστρια να αποκρίνεται “απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη”.

“Εσείς ή ο κος Λιάγκας;” ρώτησε ο δικηγόρος.

“Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;” ρώτησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι κάνουν και οι δύο μαζί τη ροή…

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα είναι υποθετικό, όπως υπογράμμισε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Βασίλης Καπερνάρος υπογράμμισε στη Φαίη Σκορδά: “Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο”, με την παρουσιάστρια να απαντάει: “Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς”. “Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο” απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος. Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο τεταμένη στην εκπομπή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις, λέγοντας στον δικηγόρο ότι πρέπει να γίνεται διάλογος.

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη, λέγοντας πως θα ήταν καλός για την… παρουσίαση. “Με καλέσατε, ελάτε στο δικαστήριο. Ο χώρος παρουσίας ο δικός μου είναι στο δικαστήριο και όχι στις τηλεοράσεις”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις