Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρύσα Ρώπα – Αλέξανδρος Ρήγας: “Από τότε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα…”
LIFESTYLE

Χρύσα Ρώπα – Αλέξανδρος Ρήγας: “Από τότε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα…”

Χρύσα Ρώπα - Αλέξανδρος Ρήγας: Πήρα το αυτοκίνητό μου, γύρισα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα...

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, την περίοδο της συνεργασίας τους στο ιδιαίτερα πετυχημένο σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η σειρά διακόπηκε αλλά και για τη τωρινή τους συνεργασία στην “Τούρτα της μαμάς”.

“Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Υπήρξε μία φράση του Αλέξανδρου. Πήρα το αυτοκίνητό μου, γύρισα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ” είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής του Mega “Πάμε Δανάη”, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική τη τωρινή συνεργασία της με τον σεναριογράφο στην ΕΡΤ και αποκαλύπτοντας πως θα δουλέψουν μαζί και στο θέατρο.

Παράλληλα, εξήγησε γιατί μίλησε δημόσια για την υιοθεσία της. “Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Να μπορέσει κάποιος να καταλάβει έστω και μία στο εκατομμύριο ποια πράγματα είναι λάθος. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δεν σε γέννησα, σε διάλεξα”. Αυτό είναι τόσο απλό. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε” σημείωσε.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στην απώλεια της αδερφής της, με την οποία ζούσαν μαζί. “Ήταν μία περίοδος που δεν είχε ασφάλεια και πράγματι έκανα ένα σεργιάνι στο θέατρο και μάζεψα λεφτά. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου” δήλωσε. Τέλος, η Χρύσα Ρώπα επισήμανε πως μετά το διαζύγιό της με τον Θανάση Λάλα, δεν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις