Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 5/7: Αυτός ο παίκτης φτάνει μέχρι τον ημιτελικό
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 5/7: Αυτός ο παίκτης φτάνει μέχρι τον ημιτελικό

Survivor spoiler αποχώρηση 5/7: Ο Άρης, ο Στάθης, η Μαίη και η Ασημίνα, θα διεκδικήσουν το έπαθλο του νικητή

Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (05/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, όλα είναι έτοιμα για τον ημιτελικό. Ο Άρης, ο Στάθης, η Μαίη και η Ασημίνα, θα διεκδικήσουν το έπαθλο του νικητή και θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, απόψε θα έχουμε το πρώτο live από την Αθήνα, όπου ξεκινώντας θα έχουμε την τελευταία αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης και ο Άρης έχουν κερδίσει την πρώτη και τη δεύτερη ασυλία αντίστοιχα, ενώ η Ασημίνα και η Μαίη έχουν βγει στον “τάκο”. Μία από τις δύο παίκτριες θα συμπληρώσει την τελική τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Το κοινό θα πρέπει να επιλέξει ποια παίκτρια θα κρατήσει στο παιχνίδι και θα της δώσει ακόμα μία ευκαιρία για την κατάκτηση του επάθλου.

Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε;

Μεγάλη θα είναι η μάχη για τη μία εναπομείνασα θέση του τελικού του Survivor 2022. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού, με την αποψινή αποχώρηση να θεωρείται δικαίως η πιο κρίσιμη του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και με κάθε επιφύλαξη, η Μαίη Εμμανουηλίδου φαίνεται πως θα είναι η παίκτρια που θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ένα βήμα πριν τον τελικό.

Έτσι, αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, οι Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Άρης Σοϊλέδης θα αποτελέσουν την τελική τριάδα του φετινού Survivor.

Τι ζήτησε ο Άρης Σοϊλέδης μόλις έφτασε στην Ελλάδα

Ο ημιτελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Γαλάτσι, με τους φιναλίστ να έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από 6 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσά τους, ο Άρης Σοϊλέδης. Η Μαρία Αντωνά περιμένει πώς και πώς τον αγαπημένο της και ανυπομονεί να έρθει το βράδυ για να τον δει. Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Αντωνά έκανε τις αποκαλύψεις της για την επιστροφή του παίκτη.

Όπως ανέφερε, το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μια μικρή συνάντηση διαρκείας 20 με 30 λεπτά, με τους παίκτες του Survivor και τις οικογένειές τους. «Η μητέρα του μου μετέφερε πολύ έντονες στιγμές, στιγμές συγκίνησης. Ο περιβόητος Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τη μητέρα του 13 κουτιά γαλακτομπούρεκο από γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Θήβα. Κέρασε όλη την παραγωγή και τις οικογένειες των άλλων παιδιών. Ήταν αδυνατισμένος σε υπερβολικό βαθμό. Το πιο συγκινητικό ήταν η προσμονή του να τους δει και να τους αγκαλιάσει», είπε η Μαρία Αντωνά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις