Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χρηματοκιβώτιο Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε μπαρ και το… σήκωσαν
ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματοκιβώτιο Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε μπαρ και το… σήκωσαν

Διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη: Μπήκαν σε μπαρ στο κέντρο της πόλης και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο

Πολύ μεγάλοι θράσος είχαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης και έκαναν φτερά με λεία 15.000 ευρώ. Φορώντας ολόσωμες φόρμες και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι τρεις δράστες μπήκαν στο μαγαζί της οδού Κατούνη, ενώ ο συνεργός τους, τους περίμενε απ’ έξω με μία μαύρη Mercedes. Ήταν 5:13 τα ξημερώματα, όταν οι τρεις δράστες μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο του μαγαζιού που… είχε μείνει ξεκλείδωτη και χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα κατάφεραν και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του καταστήματος. Πριν φύγουν, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αδειάσουν και το ταμείο, συγκεντρώνοντας λεία που αγγίζει τις 15.000 ευρώ.

Μιλώντας στο thestival.gr, ένας εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού αναφέρει ότι σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, «οι δράστες ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν, ήξεραν καλά το μαγαζί και ήταν οργανωμένοι. Μέσα στο μαγαζί δεν προκάλεσαν καμία ζημιά. Μπήκαν από την είσοδο η οποία… ήταν ξεκλείδωτη. Έσπρωξαν απλά την πόρτα και μπήκαν».

Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, την επόμενη ημέρα διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και φυσικά τρομοκρατήθηκαν. «Μπήκαν μέσα με βαριοπούλα και το ότι ήξεραν ακριβώς που είναι τι είναι σοκαριστικό. Η οικονομική ζημία φυσικά και είναι σημαντική, αλλά ευτυχώς που τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν ήταν στο μαγαζί κανένας από τους υπαλλήλους μας. Περιμένουμε την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών», καταλήγει ο ένας εκ των ιδιοκτητών του μπαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις