Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άφησε το σκύλο στο αυτοκίνητο: Κλειστά παράθυρα και… για ψώνια ο οδηγός!
ΕΛΛΑΔΑ

Άφησε το σκύλο στο αυτοκίνητο: Κλειστά παράθυρα και… για ψώνια ο οδηγός!

Άφησε το σκύλο στο αυτοκίνητο: Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά

Οδηγός άφησε το σκυλάκι στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα και πήγε για… ψώνια, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Το Ι.Χ βρίσκεται σταθμευμένο στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι και είναι άγνωστο πόση ώρα βρίσκεται μέσα στο όχημα με κλειστά παράθυρα το άτυχο τετράποδο. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά κατά τα οποία ιδιοκτήτες ζώων αφήνουν το σκυλί τους κλεισμένο μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τους προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο μέρος όπου δεν επιτρέπεται η παρουσία του. Σε κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.

Έχοντας ξεχάσει να αφήσουν κάποιο παράθυρο ανοιχτό για να ανακυκλώνεται ο αέρας, οι ιδιοκτήτες βρήκαν τα σκυλιά τους νεκρά λόγω θερμοπληξίας.

Ξεχνάνε παιδιά, σκυλιά!

Προχθές έγινε μάλιστα γνωστό πως ανδρόγυνο κλείδωσε τα… τέσσερα ανήλικα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σε ταχυφαγείο της πόλης. Περαστικοί αντιλήφθηκαν τα παιδιά και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που με τη σειρά τους έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να τα βγάλουν από το όχημα, σχεδόν ημιλιπόθυμα λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο των Σερρών και σε βάρος των βουλγαρικής καταγωγής γονιών (56 ετών ο άνδρας και 46 ετών η γυναίκα) σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η πολύτεκνη οικογένεια επέστρεφε στην Βουλγαρία μετά από επίσκεψη σε παραλία της Βόρειας Ελλάδας. Οι γονείς- στην απολογία τους- φέρονται πως αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά τους στο όχημα καθώς εκείνα κοιμούνταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις