Άγριες Μέλισσες 4/7: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες 4/7: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Άγριες Μέλισσες 4/7: Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό

04.07.2022 | 19:44

Έγκλημα, Αδικία, Τιμωρία, Κάθαρση…Το μεγάλο φινάλε της επί τρία χρόνια αγαπημένης σειράς του ANT1 Άγριες Μέλισσες έρχεται. Οι «Άγριες Μέλισσες», η σειρά που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε ξανά στο προσκήνιο τη μυθοπλασία φτάνει στο τέλος της αυτή την εβδομάδα. Η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών και μέχρι να πέσει η «αυλαία», κανείς δεν γνωρίζει το «τέλος» που περιμένει τους ήρωες της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό και ότι αυτή έμεινε έγκυος και κάπου κοντά τους μεγαλώνει τόσα χρόνια το εγγόνι της. Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Όπως η αδερφή του Δούκα, η Ανέτ, είχε πέσει θύμα βιασμού και έφερε στον κόσμο ένα παιδί, τον Μελέτη, έτσι ο πρωτότοκος γιος της έγινε βιαστής και από την αποτρόπαιη πράξη του ήρθε στον κόσμο ένα παιδί, που μεγάλωσε ακόμα πιο δύσκολα από τον Μελέτη.

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ξέρουν πόσο πολύ κινδυνεύει η μητέρα της και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις τους.

Στο μεταξύ, ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει επίσης από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει, γιατί θέλει να κάνει μία νέα αρχή κάπου αλλού. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της και, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας, πιστεύει πως ίσως καταφέρει να έχει μία θέση στη ζωή του

Exit mobile version