Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση 4/7: Ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν για τελευταία φορά;
LIFESTYLE

Survivor spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση 4/7: Ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν για τελευταία φορά;

Survivor spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση 4/7: Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με δύο ακόμη αγώνες, όπου θα παλέψουν για μία θέση στον ημιτελικό.

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού έρχεται! Οι τέσσερις παίκτες θα αναμετρηθούν ξανά στην αρένα, όπου θα παλέψουν για μία θέση στον ημιτελικό. Ύστερα, θα πρέπει να πάνε ξανά στο συμβούλιο για μία τελευταία φορά. Ποιοι είναι σήμερα (4/7) οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, που θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ψήφο του κοινού για να πάνε στον ημιτελικό (Spoiler); Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Στάθης Σχίζας παρέμεινε ύστερα από απόφαση του κοινού.

Αυτή τη φορά, όμως, η διαδικασία αλλάζει. Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με δύο ακόμη αγώνες, όπου θα παλέψουν για μία θέση στον ημιτελικό. Οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ασυλία τους περνούν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι άλλοι δύο, όμως, που θα χάσουν θα πρέπει να βρεθούν για ακόμη μία φορά στην δύσκολη θέση, όπου το κοινό να ψηφίσουν ποιον από τους 2 θέλει για να κάτσει στην τρίτη καρέκλα. Ποιοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με τα Spoiler, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor σήμερα (4/7) είναι οι δύο γυναίκες της τετράδας, η Ασημίνα και η Μαίη. Οι δύο κοπέλες θα αναμετρηθούν και το κοινό θα πρέπει να επιλέξει μία από τις δύο. Ο Στάθης κι ο Άρης ήσυχοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα, περιμένοντας με αγωνία ποια από τις δύο θα βρεθεί δίπλα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις