Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέρι Χολ – Ρούπερτ Μέρντοχ διαζύγιο: Πώς τη χώρισε ο μεγιστάνας, ο ρόλος των παιδιών του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέρι Χολ – Ρούπερτ Μέρντοχ διαζύγιο: Πώς τη χώρισε ο μεγιστάνας, ο ρόλος των παιδιών του

Τζέρι Χολ - Ρούπερτ Μέρντοχ διαζύγιο: «Τον αγαπώ ακόμη, είμαι συντετριμμένη»

To αιφνίδιο τέλος του γάμου της με τον Ρούπερτ Μέρντοχ «ράγισε την καρδιά» της «συντετριμμένης» Τζέρι Χολ, που κατηγορεί τα παιδιά του πρώην άνδρα της ότι μπήκαν σφήνα στη σχέση τους. Η 66χρονη ηθοποιός περίμενε τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερό της μεγιστάνα των ΜΜΕ να πάει να τη βρει στη Βρετανία, όταν εκείνος της έστειλε ένα e-mail ενημερώνοντάς την για το τέλος του γάμου τους, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Στο μήνυμά του ο Μέρντοχ ενημέρωνε την Χολ ότι από δω και στο εξής θα επικοινωνούν μέσω των δικηγόρων τους.

«Τον αγαπώ ακόμη, είμαι συντετριμμένη», φέρεται να είπε η Χολ σε φιλικό της πρόσωπο. Ο πρόεδρος της News Corp, Μέρντοχ, με περιουσία που αποτιμάται στα 16 δις. ευρώ – και παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα μοιραστεί μέρος της με την πρώην σύζυγό του, νυμφεύθηκε τη Χολ το 2016.

Τα παιδιά του Μέρντοχ μπήκαν «σφήνα» στο γάμο του με τη Χολ

Τα σύννεφα στις σχέσεις της Χολ με τα παιδιά του Μέρντοχ άρχισαν να πυκνώνουν στη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας. Πηγές από το περιβάλλον της είπαν στη Daily Mail ότι η ηθοποιός προσπαθούσε να περιορίσει τις επαφές του Μέρντοχ για να τον προφυλάξει από την Covid-19 και θεωρεί ότι αυτό ήταν που έκανε τα παιδιά του να πιστέψουν ότι η Χολ προσπαθούσε να εμποδίσει τις τακτικές επισκέψεις τους στον πατέρα τους. «Νόμιζαν ότι η Τζέρι τους κρατούσε μακριά. Εκείνη ρίχνει στα παιδιά το φταίξιμο για τη διάλυση του γάμου. Είχαν ρόλο στην προσωπική ζωή του ζευγαριού, πράγμα που την εξέπληξε δυσάρεστα. Δεν την εμπιστεύονταν», δήλωσε φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή νωρίτερα φέτος έγιναν συζητήσεις μεταξύ της Χολ και της οικογένειας του Μέρντοχ για τα οικονομικά και τι θα έπαιρνε εκείνη μετά τον θάνατο του άνδρα της. Λέγεται ότι κάποια μέλη της οικογένειας θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να γίνει κάποια πρόνοια για την Χολ εκείνη την περίοδο. Η Χολ και ο Μέρντοχ – η μιντιακή αυτοκρατορία του οποίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες Sun και Times στη Βρετανία και το δίκτυο Fox News στις ΗΠΑ, είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό.

«Η Τζέρι είναι πραγματικά συντετριμμένη με αυτό που συνέβη και επιμένει ότι όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Τη μια μέρα έκαναν σχέδια για το πώς θα περάσουν μαζί το καλοκαίρι στο Λονδίνο και την επομένη έφθασε αυτό το μήνυμα, που της έλεγε ότι θα επικοινωνούν πλέον μέσω των δικηγόρων τους». Η Χολ, που κλείνει τα 66, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τη σχέση της με τον frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις