Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Η απάντηση στους επικριτές της
LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Η απάντηση στους επικριτές της

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: «Το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν»,

Την απάντησή της στους επικριτές της έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, το νέο πρόσωπο του GNTM, που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως. Η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή της και κυρίως με το χαρακτηριστικό του προσώπου της, που δεν είναι άλλο από τα έντονα και ενωμένα φρύδια της. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, έχει στοχοποιηθεί από διάφορους haters, στους οποίους και απάντησε με τον δικό της τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το διεθνούς φήμης μοντέλο έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια επισκόπηση του βιογραφικού της από έναν διάσημο φωτογράφο. Μέσα στην επισκόπηση περιγράφονται τα επιτεύγματά της σχετικά με το κίνημα «unibrow» (ενωμένο φρύδι),   αλλά και οι συνεργασίες της με διεθνή περιοδικά της μόδας και μέσα ενημέρωσης, όπως Vogue, Elle, New York Times.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της έδωσε μια απάντηση σε «μερικά trolls», όπως η ίδια ανέφερε. Πιο αναλυτικά, η Σοφία Χατζηπαντελή, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις