Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηράκλειο: Χειροπέδες σε πατέρα και ανήλικο γιο που κυκλοφορούσε με μαχαίρι και σιδερογροθιά
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε πατέρα και ανήλικο γιο που κυκλοφορούσε με μαχαίρι και σιδερογροθιά

Ηράκλειο: Σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία ο 17χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι, αλλά και σιδερογροθιά.

Στα κρατητήρια πατέρας και γιος στο Ηράκλειο Κρήτης, επειδή ο 17χρονος βρέθηκε να φέρει επάνω του οπλισμό. Ο 40χρονος συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις Πατέλες Ηρακλείου και αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία ο 17χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι, αλλά και σιδερογροθιά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν, επίσης και τον 40χρονο πατέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κρήτη: Χαροπαλεύουν στην εντατική – 3 νέοι άνθρωποι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει για δεύτερο 24ωρο στην Κρήτη η 17χρονη από τα Χανιά που είχε τροχαίο με το ποδήλατό της. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 23 ετών, που τραυματίστηκαν σε τροχαίο πριν οκτώ ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 11.30 το βράδυ της Πέμπτης (30.06.2022) όταν η 17χρονη που κινούνταν με το ποδήλατό της σε δρόμο από το Ακρωτήρι προς τα Χανιά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία της και να ανατραπεί.

Η ίδια έπεσε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Οι γιατροί εκεί αφού τη σταθεροποίησαν έκριναν ως κατεπείγουσα τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εισήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.07.20220 στην Εντατική. Όπως ανέφερε το cretapost, από τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν προκύπτει σύγκρουση του ποδηλάτου με κάποιο άλλο όχημα, ενώ η ανήλικη φέρεται να κατευθυνόταν από το Ακρωτήρι με προορισμό τα Χανιά. Πλέον και το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για τη ζωή της, ωστόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Βενιζέλειο και ειδικότερα στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή η 17χρονη, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή.

Δύο ακόμα νέοι χαροπαλεύουν στα ΧανιάΣε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 23 ετών, που τραυματίστηκαν σε τροχαίο πριν οκτώ ημέρες. Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός έχασε την πορεία του οχήματος με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει σε τοίχο! Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι νεαροί να τραυματιστούν σοβαρά και να γίνει άμεσα η εισαγωγή τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύονται με τον 23χρονο, όμως να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις