Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν Μονάχου προπονητής: Γι’ αυτή τη δημοσιογράφο χώρισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου προπονητής: Γι’ αυτή τη δημοσιογράφο χώρισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Μπάγερν Μονάχου προπονητής: Έχασε τη δουλειά της

Μια δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου για την «Bild» απομακρύνθηκε από τη θέση της, όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με τον προπονητή της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εφημερίδα, μετά την αποκάλυψη αυτή απάλλαξε τη Λένα Βουρζενμπέργκερ από το ρεπορτάζ για την αθλητική ομάδα, με «άμεση ισχύ». Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, χώρισε τον περασμένο μήνα από τη σύζυγό του Βερένα, μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής. Ένα άλλο γερμανικό μέσο, το Sport1, ανέφερε ότι κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του Νάγκελσμαν με τη νέα του σύντροφο μαζί σε διακοπές, σε ένα γιοτ, ανοιχτά της Ίμπιζα.

Η δημοσιογράφος της «Bild», Λένα Βουρζενμπέργκερ

Η Βουρζενμπέργκερ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της για να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ της ιδιωτικής και της επαγγελματικής της ζωής. Η 30χρονη δημοσιογράφος κάλυπτε στο παρελθόν ρεπορτάζ για τη Βέρντερ Βρέμης, πριν μετακομίσει στο Μόναχο. Ο Νάγκελσμαν, ο οποίος είναι 35 ετών, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του Βερένα, έναν γιο και μία κόρη, και είναι παντρεμένοι από το 2018. Ωστόσο, λέγεται ότι η σχέση του με τη δημοσιογράφο είναι σοβαρή και πως η Μπάγερν Μονάχου έχει ενημερωθεί για τη σχέση του ζευγαριού.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου με τη σύζυγό του, Βερένα

Πάντως, μετά τις διακοπές του στην Ίμπιζα, ο Νάγκελσμαν θα προετοιμάσει τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα για τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινά στις 5 Αυγούστου. Ένα μεγάλο ζήτημα ενόψει της νέας σεζόν είναι η επίλυση του μεταγραφικού σίριαλ με τον επιθετικό-σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός επιθυμεί μια αλλαγή μετά από οκτώ σεζόν στο Μόναχο και ελπίζει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις