Καμπουρέλη – Γκουρούσης διαζύγιο: Η πρώτη αντίδραση μετά την αίτηση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμπουρέλη – Γκουρούσης διαζύγιο: Η πρώτη αντίδραση μετά την αίτηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Για την αιτία του διαζυγίου του με την Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Βασίλης Γκουρούσης.

01.07.2022 | 18:21

Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλης Γκουρούσης χωρίζουν, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Ο Βασίλης Γκουρούσης τοποθετήθηκε επί του ζητήματος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όταν κλήθηκε να απαντήσει για την αιτία διαζυγίου με την Τέτα Καμπουρέλη, τονίζοντας πως πρέπει να δούμε τις δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. «Δεν έχω να πω κάτι για αυτά τα πράγματα, τι να αντιδράσω; Δεν υπάρχει αντίδραση. Δύο άνθρωποι που χωρίζουμε είμαστε, δεν είναι κάτι κακό. Μια χαρά είμαστε και με τα παιδιά μας, μη στεναχωριέστε. Μπορείτε να πάρετε τις δηλώσεις του κ. Μαυρικίου και του κ. Γεωργιάδη για να καταλάβετε τι έχει γίνει. Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι, είναι ευνόητο πια τι έχει γίνει, φάνηκε. Η Τέτα μια ζωή προχωράει τη ζωή της», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης, ξαφνιάζοντας την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Τέτα Καμπουρέλη: Οι δηλώσεις Μαυρικίου-Γεωργιάδη

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του, χθες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του ζευγαριού. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας έκανε την… έκπληξη και αποκάλυψε ότι η γνωστή αισθητικός ήδη έχει προχωρήσει στη ζωή της, αφού εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άλλον άντρα.

Όπως τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η Τέτα προ ημερών βρέθηκε με τον νέο της σύντροφο στο κοκτέιλ πάρτι που είχαν οργανώσει ο θεατρικός παραγωγός και η Ιλάειρα Ζήση για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν της Ιλάειρας και φρόντισαν και οι δύο να κάνουν διακριτική την παρουσία τους στο event προκειμένου να μην προκαλέσουν το ενδιαφέρον των γύρω τους ενώ σε ό,τι αφορά τώρα το τέλος του γάμου Καμπουρέλη-Γκουρούση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε ότι αυτός είχε τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε πως η Τέτα Καμπουρέλη δεν ήθελε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση όσο εκείνος ήταν στη φυλακή ενώ όπως ακούστηκε επίσης, στην εκπομπή, είχε γίνει γνωστό πως ο Βασίλης Γκουρούσης είχε παράλληλες σχέσεις και ότι σκεφτόταν να συζήσει με μία γυναίκα. Μάλιστα, τον είχε ενοχλήσει, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, όταν οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί.

Exit mobile version