Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Νικολακόπουλου: Στο Α’ Νεκροταφείο το τελευταίο “αντίο” στον πολιτικό αναλυτή
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Νικολακόπουλου: Στο Α’ Νεκροταφείο το τελευταίο “αντίο” στον πολιτικό αναλυτή

Κηδεία Νικολακόπουλου: Τι ζήτησε η οικογένειά του αντί στεφάνων

Η πολιτική κηδεία του Ηλία Νικολακόπουλου που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, σε ηλικία 75 ετών, θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11π.μ. από το Α’ Νεκροταφείο. Η οικογένεια του Ηλία Νικολακόπουλου επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος. Δείτε εδώ τις τράπεζες: ΑΣΚΙ, Alpha Bank
GR9401403620362002002016123.

Ο αγαπητός 75χρονος δημοσκόπος έφυγε από ανακοπή, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου, ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι, στη Σύρο, μπροστά από μια ταβέρνα, λίγο πριν καθίσουν στο τραπέζι με την υπόλοιπη παρέα για φαγητό. Ενώ κολυμπούσε σε ύπτια στάση, ξαφνικά σταμάτησε να κινείται και ένα μικρό σκάφος έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες -μία κίνηση που αποδείχθηκε μάταιη, καθώς o πολιτικός αναλυτής που έχει συνδεθεί με τις εκλογικές βραδιές στην χώρα, είχε ήδη ξεψυχήσει. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους διασώστες και επιτόπου και σε όλη τη διαδρομή έως το νοσοκομείο Σύρου, όπου διακομίστηκε. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και πιστοποίησαν τον θάνατό του.

Είχε μεταβεί στη Σύρο από την Τετάρτη, από το αγαπημένο του νησί τη Τζιά, με αφορμή ένα σεμινάριο που γινόταν το πρωί της Πέμπτης στο νησί. Σοκαρισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Ηλία Νικολακόπουλου, ενώ οι συνεργάτες του στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου είναι σοκαρισμένοι και συγκινημένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις