Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέτα Καμπουρέλη σχέση: Νέος σύντροφος μετά την αίτηση διαζυγίου
LIFESTYLE

Τέτα Καμπουρέλη σχέση: Νέος σύντροφος μετά την αίτηση διαζυγίου

Τέτα Καμπουρέλη σχέση: Νέες πληροφορίες μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η Τέτα Καμπουρέλη γνωστοποίησε την Τετάρτη πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση και μία μέρα μετά έγινε η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Νομίζω πια ότι μπορούμε να πούμε, μια και έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που την κάνε να χαμογελάει ξανά μετά από πολύ καιρό».

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε κάποιες λεπτομέρειες: «Τον έχω γνωρίσει. Βλέπω την Τέτα πολύ καλά, ευτυχισμένη. Ήρθε και στο σπίτι μου με τον νέο σύντροφο. Είναι δημοσιογράφος ο άνθρωπος αυτός».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε χθες Τετάρτη η Τέτα Καμπουρέλη από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωσή της εστάλη σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται, ότι ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε πριν από λίγο καιρό, μετά την υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για τη σχέση που έχει με την Τέτα Καμπουρέλη, λέγοντας ότι οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους από το 2007, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο ενός διαζυγίου.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη», έγραψε στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις