Καινούργιου – Τσαγκρίδης επανασύνδεση: Μαζί ξανά;

LIFESTYLE

Καινούργιου – Τσαγκρίδης επανασύνδεση: Μαζί ξανά;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καινούργιου - Τσαγκρίδης επανασύνδεση: Τι συμβαίνει με τους πρώην

30.06.2022 | 14:24

Στη Ρώμη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου, οπως είδαμε στις αναρτήσεις στο instagram. Η ίδια η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκε στο ταξίδι της στην Ιταλική πρωτεύουσα σαν να ήθελε να το μάθουν όλοι ότι πήγε με τον πρώην της. Ανέφερε στον αέρα ότι πήγε στη Ρώμη με κάποιον που δεν ήθελε να μαθευτεί. Και φυσικά τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “On time” η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Ρώμη με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. “Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο”, αναφέρει πηγή στην “ON time”. Άραγε υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού, ή ήταν τυχαίο το ταξίδι τους στη Ρώμη;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να δουν αν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να είναι πάλι μαζί. Ένα απρόοπτο τους έτυχε, λίγο πριν βγουν στην έξοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνάντησαν τις κάμερες που περίμεναν την άφιξη του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor. Το ζευγάρι βέβαια, τα κατάφερε και απέφυγε την… «αποκάλυψη» την τελευταία στιγμή!

Το TLIFE επικοινώνησε με άτομο κοντά στο περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα, αφήνοντας ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Exit mobile version