Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοιραράκη – επικήδειος: “Με είχες θεά, αγάπησες τα παιδιά μου, την μάνα μου”
ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραράκη – επικήδειος: “Με είχες θεά, αγάπησες τα παιδιά μου, την μάνα μου”

Μοιραράκη - επικήδειος: Ο σπαρακτικός επικήδειος της Δέσποινας Μοιραράκη στον Γιάννη Κοντούλη -«Ζήσαμε ένα όνειρο, ζωή σαν παραμύθι»

Το τελευταίο «αντίο» στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη είπε το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Μοιραράκη στην Μητρόπολη Αθηνών. Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου μετά από γενναία μάχη 3,5 ετών με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου αποδόθηκαν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ η ταφή έγινε στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Εκεί η οικογένεια ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι. Σήμερα η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε ένα απόσπασμα από τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε η Δέσποινα Μοιραράκη για να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της «Αγαπημένε μου είναι απίστευτο… Ο πόνος μου αβάσταχτος, είναι όλοι εδώ, τα παιδιά, οι συμμαθητές σου, το ΓΕΕΘ, οι φίλοι, οι γνωστοί. Με είδες, με διεκδίκησες. Αυτό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

Σε αγάπησα υπερβολικά και καθετί δικό σου. Με είχες θεά, πριγκίπισσα, βασίλισσα, Αγάπησες τα παιδιά μου, την μάνα μου. Αγάπησες την επιχείρησή μου, τα χαλιά μου και έκανες και πωλήσεις. Ζήσαμε ένα όνειρο, μιας ζωή σαν παραμύθι», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις