Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή 22χρονης Κυψέλη: Πατέρας και αδερφός κλείδωσαν τη νεαρή στο υπόγειο
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή 22χρονης Κυψέλη: Πατέρας και αδερφός κλείδωσαν τη νεαρή στο υπόγειο

Αρπαγή 22χρονης Κυψέλη: Πώς την άρπαξαν από τον σύντροφό της

Μια αδιανόητη υπόθεση έρχεται στο φως από την Κυψέλη, όπου την Κυριακή ένας 50χρονος από την Αλβανία, ο 21χρονος γιος του και ακόμη ένα άτομο, προχώρησαν στην αρπαγή της 22χρονης κόρης και αδερφής τους. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο, επίσης από την Αλβανία, τον οποίο όμως δεν ήθελε η οικογένειά της. Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, πατέρας, γιος και ένας φίλος τους, με Ι.Χ. αυτοκίνητο ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα. Όταν την εντόπισαν να είναι με τον σύντροφό της, κατέβηκαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, την άρπαξαν και την μετέφεραν με το ζόρι σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή, όπου την κράτησαν φυλακισμένη, χωρίς το κινητό της τηλέφωνο.

Εκεί έμεινε η 22χρονη κοπέλα μέχρι που, το πρωί της Δευτέρας, τους πείθει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχει, χτυπούν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρίσκει ευκαιρία να ενημερώσει τις αρχές για την… απαγωγή της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες. Για τον πατέρα και τον αδερφό της κοπέλας σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις