Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν – σκυλιά: Γιατί τον κράζουν στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν – σκυλιά: Γιατί τον κράζουν στο Twitter

Άλεκ Μπάλντουιν - σκυλιά: Ο ηθοποιός εξοργίστηκε με τα σκυλιά

Η ανοιχτή κάμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Γούντι Άλεν, πρόδωσε τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος έβαλε τις φωνές σε μία υπάλληλό του στα ισπανικά, γιατί γάβγιζαν τα σκυλιά. Ο ηθοποιός έπαιρνε συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν σε ένα livestream στο Instagram κατά τη διάρκεια του οποίου προέκυψαν τεχνικά προβλήματα, με το Wi-Fi να διακόπτεται πολλές φορές. Όταν κάποια στιγμή η οθόνη πάγωσε στη μέση της συνομιλίας, ο Άλεκ Μπάλντουιν σηκώθηκε από τον καναπέ και ακούστηκε να φωνάζει σε κάποιον εκτός οθόνης στα ισπανικά (αργότερα μεταφράστηκε να ζητά από τα σκυλιά να σταματήσουν να γαβγίζουν). «Leonetta! Leonetta! Basta! Las perritas! Basta! Las perritas, suficiente!» φώναξε ο Μπάλντουιν σε όχι και τόσο καλά ισπανικά, το οποίο μεταφράζεται ως «Λεονέτα, Λεονέτα! Αρκετά! Τα σκυλιά! Αρκετά! Τα σκυλιά, αρκετά!».

«Προσευχές για τη Λεονέτα»

Το περιστατικό διασκέδασε πολλούς χρήστες του διαδικτύου – μεταξύ των οποίων και τον κωμικό Αλέξις Περέιρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε ο ηθοποιός. «Η ανεξήγητη συνέντευξη με τον Γούντι Άλεν στο Instagram Live, το να παρακολουθώ τον Γούντι να χάνει το Wi-Fi και στη συνέχεια να σηκώνεται για να φωνάξει κάτι στα ισπανικά που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ που μιλάω ισπανικά, ξεπέρασε τα Schweddy Balls ως το νέο πιο αστείο πράγμα που έχει κάνει ποτέ ο Άλεκ Μπάλντουιν. Θεέ μου» έγραψε στο Twitter.

Ο δημοσιογράφος Ματ Τζέικομπς πρόσθεσε: «Είχα νοσηρή περιέργεια γι’ αυτό, οπότε το έβαλα εγκαίρως για να δω τον Άλεκ Μπάλντουιν να φωνάζει στην οικονόμο του στα ισπανικά για να φτιάξει τη σύνδεση wi-fi με τον Γούντι Άλεν». Ακολούθησε κι άλλο tweet του δημοσιογράφου με την φίλη του Κέιτ Έρμπλαντ, όπου αστειεύτηκαν με το περιστατικό, γράφοντας ο ένας στον άλλον: «Λεονέτα» με την φίλη του να απαντά: «Προσευχές για τη Λεονέτα».

Ο Μπάλντουιν και ο Άλεν – οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει πολλά σκάνδαλα στην καριέρα τους – είχαν προγραμματίσει τη συνέντευξη για να συζητήσουν το νέο βιβλίο δοκιμίων του Άλεν, με τίτλο «Zero Gravity». «Λες και η καριέρα του Μπάλντουιν δεν κρέμεται ήδη από μία κλωστή. Τι ηλίθιος τρόπος για να την καταστρέψει τελείως» σχολίασε κάποιος θεατής. «Θυμάστε όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν κυριολεκτικά σκότωσε ένα μέλος του συνεργείου του σε ένα πλατό πέρυσι, δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με καμία επίπτωση και τώρα… προωθεί μια ειδική συνέντευξη που κάνει με τον Γούντι Άλεν;» ανέφερε κάποιος άλλος. «Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που πρέπει να ξέρετε για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις