Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Πλεύρης: Η ανάρτηση του βουλευτή για τη διαμαρτυρία των αντιεμβολιαστών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Πλεύρης: Η ανάρτηση του βουλευτή για τη διαμαρτυρία των αντιεμβολιαστών

Πολάκης - Πλεύρης: Τι έγραψε στο Facebook

Σε καταγγελία ότι «στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις» προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος -σε tweet του- αποκάλυψε ότι έξω από την οικία του, όπου βρίσκεται η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του, εξελίσσεται διαδήλωση από αντιεμβολιαστές. Ο κ. Πλεύρης ζήτησε δε από τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει το περιστατικό.

Το tweet Πλεύρη: «Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και «Διαδηλώνουν» εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο».

«Θα γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε υπουργού»

Σύμφωνα με τις εικόνες που προβλήθηκαν σε βίντεο που ανέβασαν κάποιοι εκ των διοργανωτών της διαδήλωσης, οι συμμετέχοντες φαίνονται να πορεύονται σε δρόμο συνοικίας και να φωνάζουν «θα γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε υπουργού», «πάρτε πίσω τις αναστολές».

ΝΔ: Αντιδημοκρατική στοχοποίηση

«Το να στοχοποιούνται οικογένειες πολιτικών για τις πολιτικές τους αποφάσεις είναι απαράδεκτο, και κατάφωρα αντιδημοκρατικό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.  «Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, της στοχοποίησης της οικογένειας του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη από αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές, τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Πλεύρης: Το νέο μοντέλο είναι η συνύπαρξη με τον κορωνοϊό

«Η αύξηση των κρουσμάτων ήταν κάτι αναμενόμενο. Είναι ένα κύμα που υπάρχει σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που πήραμε μια σειρά από μέτρα και αυτή είναι απάντηση σε όσους λένε ότι καταργούμε μέτρα ή αναστέλλουμε μέτρα λόγω του τουρισμού. Το νέο μοντέλο είναι αυτό της συνύπαρξης με τον ιό και των πιο στοχευμένων μέτρων, κυρίως για τους ευάλωτους συμπολίτες», ανέφερε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ολοκληρώνοντας την συζήτηση στην Επιτροπή, του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας» σχετικά με την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων.

Η ανάρτηση Πολάκη (αυτούσια)

Πλεύρη έχεις «λερώσει» την πολιτική ζωη της χώρας με το να κρατάς ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,τους 6.000 υγειονομικούς σε αναστολή ,και ειδικά ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΚΡΟΝ!!!

Κατάλαβες «Υπουργέ Υγειας» των 17.000 ΝΕΚΡΩΝ επι θητείας σου;;;;

Κατάλαβες ασχετε με την υγεία και την ιατρική επιστήμη δικηγόρε ,πως δεν προφύλαξες τίποτα απολύτως με αυτήν την παράλογη-εκβιαστική και εκδικητική απόφαση σου;

Κατάλαβες κι εσυ ακροδεξιό ορφανό του ΛΑΟΣ,πως καποιοι -πολλοί- είναι «εξαρτημένοι από το μισθό τους» και τους τον ΣΤΕΡΕΙΣ τόσους μηνες;;;;;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις