Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μοιραράκη – σύζυγος: Τα πρώτα λόγια για την απώλεια του αγαπημένου της
LIFESTYLE

Μοιραράκη – σύζυγος: Τα πρώτα λόγια για την απώλεια του αγαπημένου της

Μοιραράκη - σύζυγος:Τι είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δύσκολες στιγμές περνάει η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής ο σύζυγος της, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή «Happy Day». Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ διάβασε στον αέρα το μήνυμα που της έστειλε η επιχειρηματίας, με αφορμή την αυριανή κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Τι είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει. Όπως μου γράφει, “Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαβάζοντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνε αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών. Η επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Παράλληλα, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Ο χλιδάτος γάμος

Η γνωστή επιχειρηματίας βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του ναυάρχου, πριν από 11 χρόνια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, την 1η Ιουνίου του 2011, με όλα τα παραδοσιακά έθιμα του πολεμικού ναυτικού. Από πολύ νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου με έξι κάμερες και γερανό, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ. Στον διάδρομο που περπάτησε η Δέσποινα Μοιραράκη μέχρι την εκκλησία είχαν στρωθεί κόκκινα περσικά χαλιά, 30 ανθοστήλες με λουλούδια ορχιδέες αλλά και 10 ανθοστήλες στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο.

Στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονταν οι συνάδελφοι του Γιάννη Κοντούλη, οι οποίοι ύψωσαν τα πολεμικά σπαθιά για να περάσει το ζευγάρι. Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που είχε το ζευγάρι ήταν η Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και γνωστές διασημότητες που έχουν αγοράσει χαλιά από τη Δέσποινα Μοιραράκη.

H ανάρτηση για τα 11 χρόνια γάμου

Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. «1/6/2011 – 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary», έγραψε στην ανάρτησή της.

Το πάρτι στη Μύκονο για τα 10 χρόνια γάμου

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη και ο Ναύαρχος Π.Ν. Γιάννης Κοντούλης, γιόρτασαν τα 10 χρόνια επετείου του γάμου τους, στο εστιατόριο της Μαρίας Δακτυλίδη, στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Το ζευγάρι γιόρτασε με χαρά και συγκίνηση την επέτειο του, σε στενό οικογενειακό κύκλο μαζί με τα παιδιά της επιχειρηματία, τους κουμπάρους τους, τον αδελφικό τους φίλο Γιώργο Ντάβλα, τον δήμαρχο της Μυκόνου και λίγους φίλους που βρίσκονταν στο νησί των ανέμων.

Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ο άντρας μου και εγώ πολύ τυχερή που τον βρήκα

Η Δέσποινα Μοιραράκη πάντα μιλούσε με αγάπη και λατρεία για τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή και την έκανε να βρει την ευτυχία. «Είχαμε γνωριστεί στα Χανιά. Είχα πάει για μία έκθεση και ήταν και εκείνος, κυβερνήτης της φρεγάτας Σπέτσαι, για μια άσκηση. Το βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο τυχαία. Ήμουν εγώ με τον γιο μου και δυο-τρεις φίλες μου και εκείνος με την παρέα του. Με είδε, τον είδα και ένας κοινός φίλος μας σύστησε. Τον ρωτάω πώς είναι η φρεγάτα και αμέσως μου πρότεινε να με ξεναγήσει. Την επομένη, επισκέφθηκα στη Σούδα το καράβι. Έπειτα από 10 μέρες, συναντηθήκαμε στην Αθήνα. Από τότε τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε συνεχώς μαζί. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ο άντρας μου και εγώ πολύ τυχερή που τον βρήκα», είχε δηλώσει για τον σύζυγό της η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της.

Όσον αφορά τα παιδιά της και το γιο του άντρα της έχει πει: «Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις