Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μελισσανίδης υγεία: Τα μήνυματα των συλλόγων για ταχεία ανάρρωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μελισσανίδης υγεία: Τα μήνυματα των συλλόγων για ταχεία ανάρρωση

Μελισσανίδης υγεία: Η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Ερασιτέχνης και ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του έστειλαν ευχετήρια μηνύματα για ταχεία ανάρρωση.

Σε αγγειοπλαστική επέμβαση καρδιάς υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και εισήχθη στο Metropolitan, ενώ μετά από τις απαιτούμενες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Οι γιατροί αποφάσισαν άμεσα την επέμβασή του, όπως και έγινε, και πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ενώ αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο.

Μετά την επέμβαση stent στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Ερασιτέχνης και ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του έστειλαν ευχετήρια μηνύματα για ταχεία ανάρρωση.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε ανάρτηση στέλνοντας τις ευχές της για την υγεία του:

 Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται στον ηγέτη μας Δημήτρη Μελισσανίδη, γρήγορα υγιής και δυνατός, να συνεχίσει να μάχεται για τα ιδανικά του συλλόγου μας. Περαστικά, πρόεδρε!», αναφέρεται στην ανακοίνωση των παλαιμάχων παικτών των «κιτρινόμαυρων».

Ταυτόχρονα μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη έστειλαν οι Πειρατές του Ονείρου: «Εσύ σαν πρωτομαχητής ξέρεις και να πολεμάς και να νικάς! Σύντομα και πάλι στις επάλξεις – μάς περιμένουν μεγάλες χαρές! Με αληθινή φιλία και εκτίμηση, “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”»

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις