Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Viral: 10 εκατομμύρια δολάρια σε όσους έχουν… φαντασία
PLUS

Viral: 10 εκατομμύρια δολάρια σε όσους έχουν… φαντασία

Έχετε;

ΗAirbnb συνήθως κερδίζει λεφτά από τα εκατομμύρια χρήματα από τα αμέτρητα σπίτια σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτή τη φορά είναι έτοιμη να μοιράσει εκατομμύρια: 10 εκατομμύρια δολάρια, πιο συγκεκριμένα, στους ονειροπόλους που μπορούν να σκεφτούν τα πιο παράξενα και ευφάνταστα σπίτια. Το νέο OMG! Fund ενθαρρύνει σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και φανατικούς του κινήματος «Κάν’το Μόνος Σου» σε όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τις πιο εξωφρενικές ιδέες τους για το σπίτι, για τη σειρά των ενοικιαζόμενων σπιτιών “OMG!” της Airbnb, στα οποία περιλαμβάνονται ένα “UFO”, ένα κίτρινο υποβρύχιο και μια «γιγαντιαία πατάτα».

Τα δέκα εκατομμύρια θα μοιραστούν σε συνολικά 100 δημιουργούς των πιο τρελών και μοναδικών ιδεών για ακίνητα, ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα σπίτια που οραματίζονται στα πιο τρελά τους όνειρα. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την εκατοντάχρονη σχεδιάστρια Iris Apfel, τη δημιουργό του Potato Hotel Kristie Wolfe, τον Koichi Takada, ιδρυτή του Koichi Takada Architects, και τον αντιπρόεδρο του τμήματος Πειραματικών, Δημιουργικών Προϊόντων της Airbnb Bruce Vaughn.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πιο αλλόκοτα σπίτια αποδεικνύονται άκρως κερδοφόρα, και έχουν βοηθήσει τους οικοδεσπότες τους να αποκομίσουν σημαντικά εισοδήματα. Οι κρατήσεις για μοναδικά ακίνητα αυξήθηκαν πάνω από 49% από το 2019 έως το 2021.

Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις