Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιωταρου – Σχίζας: Τον Σχίζα τον γνωρίζω, πριν από τον Αριστομένη, από τότε ήθελα να είμαστε μαζί»
LIFESTYLE

Παναγιωταρου – Σχίζας: Τον Σχίζα τον γνωρίζω, πριν από τον Αριστομένη, από τότε ήθελα να είμαστε μαζί»

Παναγιωταρου - Σχίζας: Η γνωστή Instagrammer μίλησε για τη σχέση της με τον παίκτη του Survivor

Δηλώσεις παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δεσμό της με τον Στάθη Σχίζα. Με αφορμή την εμφάνιση της στα Mad Video Music Awards 2022, η δημοφιλής Instagrammer μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον σύντροφό της. «Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της. Ανυπομονώ να γυρίσει από το Survivor, θέλω να περάσουμε καλά. Να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω όσο είμαι μόνη μου, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους κι αποκάλυψε πως ήξεραν ο ένας τον άλλο, πριν γνωρίσει τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.«Τον Στάθη τον ξέρω, πριν από τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα από τότε, ότι ήθελα να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε αμέσως πολύ στενή πολιορκία», δήλωσε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, όταν ο επιχειρηματίας επιστρέψει από το Survivor: «Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις