Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αθλήτρια λιποθύμησε στο νερό: Οι δραματικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλήτρια λιποθύμησε στο νερό: Οι δραματικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αθλήτρια λιποθύμησε στο νερό: Η αθλήτρια άρχισε να βυθίζεται προς τον πάτο της πισίνας

Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια Ανίτα Αλβαρέζ έχασε τις αισθήσεις της μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της στον τελικό του ελεύθερου, στο σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη. Η αθλήτρια άρχισε να βυθίζεται προς τον πάτο της πισίνας, όταν η προπονήτριά της Άντρεα Φουέντες πήδηξε στο νερό. Η Φουέντες ανέβασε την Αλβαρέζ στην επιφάνεια και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου μετέφερε την αθλήτρια στην άκρη της πισίνας. Από εκεί, η 25χρονη μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του κολυμβητηρίου και αργότερα η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε πως είναι καλά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Φουέντες, η Αλβαρέζ λιποθύμησε εξαιτίας της προσπάθειας που κατέβαλε κατά τη διάρκεια του προγράμματός της. «Είχε νερό στους πνεύμονές της, όταν άρχισε να αναπνέει ξανά όλα ήταν εντάξει», είπε. Σύμφωνα με την προπονήτρια, η Αλβαρέζ θα ξεκουραστεί σήμερα και ελπίζει να αγωνιστεί στο ομαδικό την Παρασκευή, αφού υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτή είναι η τρίτη συμμετοχή της 25χρονης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα λιποθύμησε και πέρυσι κατά τη διάρκεια αγώνων.

Η Ανίτα Αλβαρέζ είναι μια Μεξικανή Αμερικανίδα καλλιτεχνική και συγχρονισμένη κολυμβήτρια. Με καταγωγή από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, φοίτησε στο γυμνάσιο Kenmore West Senior, από το οποίο αποφοίτησε το 2014. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στη συγχρονισμένη κολύμβηση μετά την αποφοίτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις